Kerkrade

Maria Straterstraat 7, Kerkrade

€ 338.000, - v.o.n.

Bouwnummer / kavelnummer 33 Centro Meta.

De bouw van dit super centrale nieuwbouwplan is gestart. De laatste kans om uw droomwoning in het centrum van Kerkrade te verwerven, dit is de allerlaatste kavel!

Het project Centro Meta bestaat uit een mooie mix van levensloopbestendige woningen, stadswoningen en appartementen rondom de Einderstraat en Eldorado in het centrum van Kerkrade. De woningen zijn voorzien van energielabel A++++ (energieneutraal), waardoor u profiteert van een extra laag rente tarief, een hogere leennorm en zeer lage energielasten.

Gegarandeerde oplevering in het tweede kwartaal van 2024.

Levensloopbestendige woningen:
Er worden diverse soorten levensloopbestendige woningen gerealiseerd, waarbij alle voorzieningen zijn gesitueerd op de begane grond voor een optimaal woongemak.
De levensloopbestendige woningen zijn zeer geschikt voor het gelijkvloers wonen, maar toch de beschikking hebben over een tuin. Alle voorzieningen, waaronder de open keuken, de ruime woonkamer die direct in verbinding staat met de achtertuin, een grote slaapkamer, de badkamer en het toilet, bevinden zich op de begane grond.
Daarnaast beschikken deze woningen over een ruime berging die is voorzien van een opstelplaats voor de wasmachine en de droger. De verdieping van de levensloopbestendige woningen is te bereiken via een vaste trap. Deze open ruimte biedt de mogelijkheid voor het realiseren van bijvoorbeeld twee extra slaapkamers en/of een tweede badkamer.

Energieneutraal – A++++ - zeer lage energielasten.
De woningen van Centro Meta worden volgens de laatste ontwikkelingen gerealiseerd waarbij naast aandacht voor het wooncomfort eveneens aandacht is voor de energielasten (energieneutraal).
De woningen worden gasloos uitgevoerd en zijn voorzien van een hoogwaardig isolatiepakket, vloerverwarming met warmtepompinstallatie en zonnepanelen. Hierdoor geniet u van zeer lage energielasten. Voor details omtrent ontwerp, indeling, plattegronden, materialen kunt u de complete verkoopinformatie opvragen bij de makelaar.

De woning wordt voorzien van een energiezuinige warmtepomp waarbij de energiebehoefte wordt opgewekt door de eigen zonnepanelen welke gesitueerd zijn op het dak. Doordat de woningen energie-neutraal zijn, wordt de gehele energiebehoefte voor verwarming en warmtapwater opgewekt door de PV-panelen.
Naast het voordeel dat de energie voor de warmtepomp in eigen beheer wordt opgewekt biedt de warmtepomp ook het voordeel dat deze veel efficiënter is dan de traditionele gasgestookte cv-ketel. De warmtepomp haalt zelfs tot 5x meer warmte uit dezelfde hoeveelheid energie dan een conventionele cv-ketel.

Woonklaarpakket:
Voor iedere woning is er een woonklaarpakket beschikbaar, waarmee de woning instapklaar wordt opgeleverd.
Vraag bij de makelaar naar meer informatie en de kosten omtrent het woonklaarpakket.

Eventueel is er mogelijkheid tot de aankoop van een parkeerplaats in de parkeergarage voor de laatste semi-bungalows.

Belangrijke faciliteiten, zoals de supermarkt, een basisschool, het treinstation en het ziekenhuis Zuyderland liggen op loopafstand van dit mooie project. Met meerdere treinstations is Kerkrade ideaal gelegen tussen Heerlen, Maastricht en Eindhoven. Maar ook de Keizerstad Aachen ligt op slechtst 10 kilometer afstand.
Bij de ontwikkeling van Centro Meta is veel aandacht besteed aan de groenvoorziening, waardoor de natuur een belangrijk deel uitmaakt van deze mooie nieuwbouwwijk.

Bouwnummer / kavelnummer 33 Centro Meta. De bouw van dit super centrale nieuwbouwplan is gestart. De laatste kans om uw droomwoning in het centrum van Kerkrade te verwerven, dit is de allerlaatste kavel! Het project Centro Meta bestaat uit een mooie mix van levensloopbestendige woningen, stadswoningen en appartementen rondom de Einderstraat en Eldorado in het centrum van Kerkrade. De woningen zijn voorzien van energielabel A++++ (energieneutraal), waardoor u profiteert van een extra laag rente tarief, een hogere leennorm en zeer lage energielasten. Gegarandeerde oplevering in het tweede kwartaal van 2024. Levensloopbestendige woningen: Er worden diverse soorten levensloopbestendige woningen gerealiseerd, waarbij…

Kenmerken

 • Status Verkocht onder voorbehoud
 • Koopsom € 338.000 v.o.n.
 • Soort bouw Nieuwbouw
 • Type Woonhuis
 • Bouwjaar 2023
 • Aanvaarding In overleg
 • Onderhoud binnen Uitstekend
 • Onderhoud buiten Uitstekend
 • Gebruikersoppervlakte 116
 • Start verkoop 24-04-2024
 • Aantal woonlagen 2 woonlagen
 • Voorzieningen Zonnepanelen, balansventilatie
 • Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, volledig geisoleerd, hr glas
 • Verwarming Warmtepomp
 • Tuintype Achtertuin, voortuin
 • Woonhuis soort Bungalow
Meer kenmerken Minder kenmerken

Plattegronden

Statistieken

Cijfers voor de wijk

Burgerlijke staat

 • Gehuwd
 • Ongehuwd
 • Gescheiden
 • Verweduwd

Leeftijd in gemeente

Leeftijd buurtbewoners

Gratis woningcheck

Maak dan een afspraak voor een gratis waardebepaling zonder verplichtingen.

Geïnteresseerd?

Neem contact op