Maak kennis met Yaniek!

  • Medewerkers
  • 5 januari 2022
Maak kennis met Yaniek!

Hallo mijn naam is Yaniek Murrer, 33 jaar en woonachtig in Maastricht. Ik ben mijn jaar goed gestart bij Damen MakelaardijšŸ˜ƒ. Na een aantal jaren gewerkt te hebben in de schoonheidsbranche was ik toe aan een nieuwe uitdaging en een nieuwe omgeving, een nieuw begin! Dankzij Damen Makelaardij heb ik deze mogelijkheid gekregen! In mijn vrije tijd houd ik mij nog altijd graag bezig met de schoonheidsbranche. Daarnaast doe ik aan personal training en breng ik graag tijd door met mijn hondje Aiko. Ook ga ik graag met mijn vrienden/vriendinnen, familie een hapje eten/drinken šŸ˜Š

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op de woningmarkt & over hypotheken? Wij nemen jou graag mee in ons werkveld en laten je kennis maken met onze kantoren en medewerkers en geven je een kijkje achter de schermen. Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief.