Maak kennis met Kylie!

  • Medewerkers
  • 14 april 2022
Mijn naam is Kylie Dormans, ben 29 jaar en woonachtig in Stein.
Na 12 jaar werkzaam te zijn geweest in de automotive branche was ik klaar voor een nieuwe stap in mijn carrière. Sinds april ben ik werkzaam bij Damen Makelaardij in Maastricht als Management Assistente.
Ik kijk enorm uit naar deze nieuwe uitdaging waarbij ik de directie kan ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden.
In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn vriend, familie en vriendinnen. Lekker een hapje eten in de stad en shoppen of een flink stuk wandelen. Maar ik geniet er ook van om lekker op de bank te ploffen met een goede serie en mijn katje Lola!
Deel dit artikel

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op de woningmarkt & over hypotheken? Wij nemen jou graag mee in ons werkveld en laten je kennis maken met onze kantoren en medewerkers en geven je een kijkje achter de schermen. Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief.