De bouw van PromenadePark Heerlen is gestart!

  • Nieuwbouw
  • 16 juni 2022

We zijn erg verheugd te kunnen melden dat deze week de eerste palen in de grond geslagen zijn voor de bouw van fase 1.

Een gebied van oorspronkelijk 21.000m2 commercieel en 100% bebouwd gaan we samen met de gemeente Heerlen transformeren naar een gebied van 98 woningen, 1.000m2 horeca en maar liefst ca. 7.500m2 buitenruimte en groen. Kwaliteit voor kwantiteit. En dat in hartje Heerlen.
We verbreden de Promenade door de nieuwbouw verder terug te leggen. Daardoor wordt de ’nieuwe’ Promenade II nog groener en kan de zichtlijn richting Theater vanuit de stad hersteld worden.

De gehele verkeersontsluiting van het plan wordt via de Schinkelstraat geregeld. Er komt dus geen verkeer over de Promenade. Daarnaast is er voor alle appartementen en woningen ruime privé-buitenruimte voorzien en ook parkeren is opgelost onder de appartementen en uit het zicht.

De eerste fase bestaat uit 7 stadswoningen, 37 appartementen en de Foodhal Limburg. Ruim 80% van de woningen en appartementen in de eerste fase is reeds verkocht.

Ook wonen in hartje Heerlen-Centrum; midden tussen het nieuwe groen met winkels, restaurantjes, de bioscoop, het theater en het prachtige nieuwe station in Maankwartier om de hoek? Kijk op onze website welke appartementen en stadsvilla’s nog beschikbaar zijn.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op de woningmarkt & over hypotheken? Wij nemen jou graag mee in ons werkveld en laten je kennis maken met onze kantoren en medewerkers en geven je een kijkje achter de schermen. Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief.