Ben je momenteel op huizenjacht? Ga dan goed voorbereid op pad!

  • Hypotheken
  • 26 april 2022
Hypotheek 2022: een overzicht van de belangrijkste veranderingen

In deze tijd moet je vaak na een bezichtiging al op korte termijn een bod uitbrengen. Ga daarom al goed voorbereid op huizenjacht en maak een afspraak met een van onze hypotheekadviseurs zodat je weet wat er mogelijk is. Zo sta je ook sterker bij het uitbrengen van een bod en dat geeft een voorsprong op andere kandidaat kopers.

Waarom kiezen voor Damen?
– ๐—ข๐—ป๐—ฎ๐—ณ๐—ต๐—ฎ๐—ป๐—ธ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ ๐—ต๐˜†๐—ฝ๐—ผ๐˜๐—ต๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ด: Wij zijn niet aan een bepaalde hypotheekverstrekker gebonden en kunnen je dus een onafhankelijk en objectief advies geven. Hierdoor altijd de ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ๐—ฟ๐—ฝ๐˜€๐˜๐—ฒ ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฒ met de best passende voorwaarden
– Financieel overzicht in รฉรฉn gesprek: Na รฉรฉn gesprek weet jij precies wat je mogelijkheden zijn voor jou situatie en wellicht blijkt dat je zelfs kunt bieden zonder ontbindende voorwaarde
– Korte lijntjes met je adviseur en ๐—ฎ๐—น๐˜๐—ถ๐—ท๐—ฑ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ถ๐—ธ๐—ฏ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ voor jou

We begrijpen dat je je eerst graag wil oriรซnteren en laten informeren over je mogelijkheden bij het afsluiten van een hypotheek. Daarom bieden we bij Damen altijd de mogelijkheid om eerst ๐—š๐—ฅ๐—”๐—ง๐—œ๐—ฆ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—ฟ๐—ถรซ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ ๐—ธ๐—ฒ๐—ป๐—ป๐—ถ๐˜€๐—บ๐—ฎ๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ด๐˜€๐—ด๐—ฒ๐˜€๐—ฝ๐—ฟ๐—ฒ๐—ธ te plannen.

Maak nu een vrijblijvende afspraak voor een hypotheekgesprek.
Vragen? Onze collegaโ€™s staan altijd voor je klaar.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op de woningmarkt & over hypotheken? Wij nemen jou graag mee in ons werkveld en laten je kennis maken met onze kantoren en medewerkers en geven je een kijkje achter de schermen. Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief.