Vernieuwbouwplan


Damen; actief en creatief!


Vergroot de kans op een snelle verkoop

Soms ben je op slag verliefd op een huis. Soms moet je de liefde een handje helpen. Wij zijn ervan overtuigd dat elke woning zijn charme heeft. Met een vernieuwbouwplan maken we dat heel eenvoudig zichtbaar.

Een andere vloer, nieuwe tegels, een kleine aanpassing.

Ze kunnen een woning net dat beetje extra geven waardoor de vonk wél overspringt. In een vernieuwbouwplan laten we je met andere ogen naar een woning kijken. En dat vergroot de kans op een snelle verkoop.

Wat houdt een vernieuwbouwplan in?

Wij willen dat jouw woning de ‘wow-factor’ krijgt. Daarom bekijken onze ontwerpers hoe we het maximale uit je woning kunnen halen. Daarvoor kijken ze niet alleen naar het interieur van je woning, maar ook naar de buitenkant. Onze ideeën verwerken we in een vrijblijvend schetsontwerp.

Kun je je vinden in ons plan, dan maken we vervolgens een 3D computermodel, met fotorealistische afbeeldingen. Zo zie meteen hoe mooi het kan worden. We maken nieuwe plattegronden met een bijpassende technische omschrijving. Om de aanpassingskosten helder te krijgen, maken we in overleg met een aannemer een ‘sleutelklare’ begroting. Vervolgens bieden onze makelaars jouw woning met het vernieuwbouwplan aan op onze site.

Afspraak maken