Je woning verkopen

Een woning verkopen, dat doe je niet elke dag. Best spannend dus. Je wilt een goede prijs en je hoopt dat je huis snel verkocht wordt. Tegelijkertijd vind je het misschien lastig om afscheid te nemen van je vertrouwde stek.

Bij Damen begrijpen we dat.
Daarom doen we er alles aan om jouw woning goed en prettig te verkopen.

Standaard service:

  • - Altijd een professionele fotoshoot: want met mooie foto’s val je beter op
  • - Gratis waardebepaling: helemaal vrijblijvend
  • - Vooraf duidelijke kostenafspraak: je weet precies wat alles gaat kosten
  • - Geen hoge opstartkosten: dit zijn éénmalige kosten voor het publiceren van je woning
  • - Geen vast contract: bij ons je zit nergens aan vast en betaal je geen intrekkingskosten

Mensenwerk, maatwerk én vakwerk

Een huis verkopen is een echt vak. Er zijn regels en wetten waar je je aan moet houden. Je moet de regionale markt goed kennen. Elke woning vraagt om een andere aanpak, er is geen standaard ABC’tje dat je kunt doorlopen. Door een verkoopmakelaar in te schakelen, haal je veel expertise in huis. Dat scheelt je een hoop zorgen en het levert je vaak meer op. Onze makelaars zijn mensen-mensen met veel marktkennis. Ze kunnen een reële prijs voor jouw woning vaststellen. Want een faire prijs draagt bij aan een vlotte verkoop.

Wil je graag vrijblijvend eens weten wat jou woning waard is klik dan hier.

Actief op zoek naar een koper

Achter de schermen werken de makelaars bij Damen nauw samen. Ze hebben kleine portefeuilles waardoor ze van elkaar weten welke panden ze hebben en wat er speelt. Zo weten ze precies naar welke woningen onze klanten op zoek zijn. Dat levert vaak snelle en goede matches op! Ook maken we volop gebruik van alle extra mogelijkheden die we als NVM-makelaar hebben. Zo vergroten wij jouw kansen voor een goede verkoop. Actief makelen, noemen we dat.

Fotoshoot door professionele fotograaf

Een goede eerste indruk is belangrijk. Bij Damen zorgen we er dus altijd voor dat je woning tiptop gepresenteerd wordt. Professionele foto’s en een aansprekende, nauwkeurige beschrijving van de woning zijn voor ons vanzelfsprekend en zonder extra kosten. Daarnaast geven we je interieurtips. Zo maak je je woning nog aantrekkelijker voor de koper.

Service, ook na de verkoop

We begeleiden de verkoop van je woning tot en met het tekenen bij de notaris.

Gratis waardebepaling

Laat gratis en zonder verplichtingen de waarde van je woning bepalen door onze professionele makelaars. Lees meer..

Meer weten?

Waarschijnlijk heb je allerlei vragen over wat er komt kijken bij het verkopen van je woning. De meeste mensen weten niet goed wat ze kunnen verwachten. Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen er graag over.

Afspraak maken