Damen O.G.

Team Damen

Bij Damen werken we samen als een team, want samen weten we meer. Er komt zoveel bij kijken als je een huis gaat kopen of verkopen.
De makelaar, de hypotheekadviseur en de verzekeringsadviseur spelen hier allemaal een belangrijke rol. Wij hebben al deze experts samen in 1
kantoor, omdat we weten dat samenwerken het beste, voordeligste en snelste resultaat oplevert voor jou.
Veel tevreden klanten gingen je al voor. Hun reviews lees je hier.

Roland Kuijpers

Roland Kuijpers

RMT, Makelaar

Ik ben sinds 1998 werkzaam in de wereld van het “Vastgoed”, de 1ste 2 jaar als WOZ-taxateur en daarna, als Register Makelaar-Taxateur o.z.  in de woningmakelaardij in de Regio Zuid- en Midden-Limburg.

Het vak als Makelaar is geen enkele dag hetzelfde, afwisselend en onvoorspelbaar. Mensen helpen met de grootste aan-/verkoop van hun leven blijft bijzonder!

In mijn “vrije” tijd ben ik sinds 2012 actief werkzaam bij de Brandweer VeiligheidsRegio Limburg Noord;  Post Montfort. Het 24 uur per dag 7 dagen per week opgeroepen kunnen worden voor diverse kleine tot zeer grote calamiteiten (Brand, Verkeersongevallen, Wateroverlast, Assistentie Ambulance/Politie, Dieren in nood etc.) maakt dit werk (hobby), evenals de makelaardij;  onvoorspelbaar, afwisselend en bijzonder met uiteraard hele leuke momenten en ook de minder leuke momenten.

home icon