Damen O.G.

Team Damen

Bij Damen werken we samen als een team, want samen weten we meer. Er komt zoveel bij kijken als je een huis gaat kopen of verkopen.
De makelaar, de hypotheekadviseur en de verzekeringsadviseur spelen hier allemaal een belangrijke rol. Wij hebben al deze experts samen in 1
kantoor, omdat we weten dat samenwerken het beste, voordeligste en snelste resultaat oplevert voor jou.
Veel tevreden klanten gingen je al voor. Hun reviews lees je hier.

Raymond Tijssens

Raymond Tijssens

ARMT, Vastgoed adviseur

Ik ben Raymond Tijssens, gehuwd en vader van 2 dochters, woonachtig in Mestreech. Na 22 jaar werkzaam te zijn geweest in de automobielbrache, ben ik sinds augustus 2016 werkzaam bij Damen Makelaardij als vastgoed adviseur.

Een nieuwe kans in een andere sector, het sprak me heel erg aan. Ook moest ik weer gaan studeren, om het makelaarsvak onder de knie te krijgen. Nu kan ik alleen maar zeggen; wat ben ik blij dat ik die switch gemaakt heb. 
Wat een teamwork: gezamenlijk werken om het beste resultaat voor je klant te bereiken. Ook is het bijzonder om het vertrouwen van de klant te krijgen, om de verkoop van hun woning te kunnen begeleiden. De waardering van klanten en directie is zeer groot. Ik hoop dit nog lang te mogen doen.  

In mij vrije tijd ben ik zeer aktief lid / bestuurslid van de Broederschap van Sint Servaas. Daarnaast ben ik zaterdags op het hockeyveld te vinden, om de hobby van mijn 2 dochters te ondersteunen. Maar bovenal geniet ik heel graag van het bourgondische leven in Mestreech.

home icon