Damen O.G.

Team Damen

Bij Damen werken we samen als een team, want samen weten we meer. Er komt zoveel bij kijken als je een huis gaat kopen of verkopen.
De makelaar, de hypotheekadviseur en de verzekeringsadviseur spelen hier allemaal een belangrijke rol. Wij hebben al deze experts samen in 1
kantoor, omdat we weten dat samenwerken het beste, voordeligste en snelste resultaat oplevert voor jou.
Veel tevreden klanten gingen je al voor. Hun reviews lees je hier.

Kenneth Kruse

Kenneth Kruse

RM/RT, Makelaar

Sinds 2011 werk ik met veel plezier in de makelaardij en vanaf november 2015 bij Damen Makelaardij in Maastricht. Werken in de makelaardij bevalt me erg goed. Het begeleiden van de grootste aan-/verkoop van uw leven zorgt bij mij voor veel enthousiasme. Ik haal er enorm veel voldoening uit als zowel kopers als verkopers tevreden over mijn aandeel zijn, dit zal bij mij ook altijd het streven zijn!

 

Voor deze tijd heb ik mijn HBO-studie Management, Economie en Recht (richting Vastgoed) en mijn studie voor Register Makelaar en Taxateur succesvol afgerond. Sinds 2019 ben ik beëdigd NVM makelaar en kunt u ook bij mij terecht voor uw NWWI gevalideerde taxaties.

 

In mijn vrije tijd voetbal ik bij Leonidas uit Wolder(Maastricht), hier speel ik al vanaf de jeugd en dit bevalt nog steeds erg goed.

 

Ik hoop u snel te mogen begroeten bij Damen Makelaardij!

home icon