Damen O.G.

Team Damen

Bij Damen werken we samen als een team, want samen weten we meer. Er komt zoveel bij kijken als je een huis gaat kopen of verkopen.
De makelaar, de hypotheekadviseur en de verzekeringsadviseur spelen hier allemaal een belangrijke rol. Wij hebben al deze experts samen in 1
kantoor, omdat we weten dat samenwerken het beste, voordeligste en snelste resultaat oplevert voor jou.
Veel tevreden klanten gingen je al voor. Hun reviews lees je hier.

Albert Postma

Albert Postma

Financieel adviseur

Ik ben Albert Postma, gehuwd en vader van een zoon en twee dochters en geboren en woonachtig in Maastricht. In mijn vrije tijd ben ik fervent fietser en kook ik graag voor familie en vrienden. 

Sinds 1997 ben ik werkzaam als financieel adviseur. Perfect maatwerk bieden, daar ga ik voor in mijn werk. Door de verscheidenheid aan persoonlijke financiële situaties en de veranderende regelgeving rondom hypotheken en levensverzekeringen, ben ik continu op zoek naar de meest optimale en verantwoorde oplossingen.

Als financieel adviseur maak ik in een vroeg stadium aan de hand van uw persoonlijke situatie en uw wensen een financieel plan dat voor nu en voor de toekomst voor financiële rust zorgt. Het financieringsplan bij de aankoop van een nieuwe woning moet immers aansluiten op uw huidige en op uw toekomstige situatie. Ik leg complexe financiële oplossingen in begrijpelijke taal uit en wil een betrouwbare partner zijn voor mijn klanten, ook in het nakomen van afspraken.

home icon