Damen O.G.

Team Damen

Bij Damen werken we samen als een team, want samen weten we meer. Er komt zoveel bij kijken als je een huis gaat kopen of verkopen.
De makelaar, de hypotheekadviseur en de verzekeringsadviseur spelen hier allemaal een belangrijke rol. Wij hebben al deze experts samen in 1
kantoor, omdat we weten dat samenwerken het beste, voordeligste en snelste resultaat oplevert voor jou.
Veel tevreden klanten gingen je al voor. Hun reviews lees je hier.

Hellen van den Bergh

Hellen van den Bergh

KRMT, Vastgoed adviseur

In diverse functies heb ik ruime commerciële, management en leidinggevende ervaring opgedaan. Medio 2014 was de tijd rijp om met de opgedane kennis en ervaring van start te gaan binnen Damen Makelaardij. Voor mij was het ‘het roer om’, maar het bedrijf is mij niet totaal vreemd gezien mijn achtergrond. Uiteraard speelde hier de oorsprong van de onderneming een belangrijke rol in. Binnen Damen Makelaardij ben ik, naast mijn werkzaamheden als makelaar, druk met de vestiging Roermond op de kaart te zetten. 

In ons nieuwe kantoor in centrum Herten en met behulp van het Damen concept gaat dit zeker lukken. Ik ben vol vertrouwen in de toekomst, zeker ook mede door het team dat er vol voor gaat en het optimale probeert te bereiken voor iedere klant!

home icon