Damen O.G.

Team Damen

Bij Damen werken we samen als een team, want samen weten we meer. Er komt zoveel bij kijken als je een huis gaat kopen of verkopen.
De makelaar, de hypotheekadviseur en de verzekeringsadviseur spelen hier allemaal een belangrijke rol. Wij hebben al deze experts samen in 1
kantoor, omdat we weten dat samenwerken het beste, voordeligste en snelste resultaat oplevert voor jou.
Veel tevreden klanten gingen je al voor. Hun reviews lees je hier.

Michel van Dinther

Michel van Dinther

RM/RT, Makelaar

Mijn naam is Michel van Dinther en ik ben mijn hele leven al woonachtig in Voerendaal, een prachtig dorp in Zuid-Limburg. Na mijn studie bouwkunde aan de Technische Universiteit Eindhoven met als master Real Estate Management & Development ben ik begonnen bij Damen Makelaardij. Daar werk ik sinds 2014 met veel plezier, momenteel als Register Makelaar/Taxateur.

Door mijn master Real Estate Management & Development beschik ik nu over een ingenieurstitel (Ir./MSc), waarbij ik een voorkeur voor de woningmarkt heb ontwikkeld. Mijn afstudeeronderzoek naar de woonwensen van jonge hoogopgeleide starters in de regio Parkstad sloot daarbij aan en via mijn werkzaamheden bij Damen hoop ik mijn steentje bij te kunnen dragen aan het realiseren van de woonwens van zoveel mogelijk mensen in de regio Zuid-Limburg. Tevens sta ik geregistreerd als Makelaar/Taxateur bij VastgoedCert en het NRVT, waardoor ik gecertificeerd ben om uw te helpen met uw verkoop, aankoop of taxatie. Ik ben u daarmee dan ook graag van dienst!

home icon