Damen O.G.

🔺PromenadePark | Heerlen🔺

Wonen aan het PromenadePark is wonen in hartje Heerlen-Centrum. Midden tussen het nieuwe groen, met winkels, restaurantjes, de bioscoop, het theater en het prachtige nieuwe station in Maankwartier om de hoek.

De nu nog grijze Promenade wordt omgevormd tot een bredere, groene straat met veel planten, stevige bomen en fijne speelplekken. Dit groen wordt vanuit de Promenade doorgetrokken naar het Burgemeester van Grunsvenplein, gelegen voor het theater. Dat vergroot het parkgevoel en verbindt de ruimtes met elkaar. De gemeente zorgt voor hoogwaardige afwerking van de bestrating, verlichting en het straatmeubilair.
In het PromenadePark komt de eerste Foodhal in Limburg. Hierin komen diverse foodstands met een gezamenlijke restaurantruimte en bar. Een gevarieerd aanbod en een levendige, gezellige sfeer maken dat u hier graag een hapje komt eten.
Blok A: De Theaterresidentie
De Theaterresidentie ligt tegenover het mooiste theater van Nederland. Hier worden 26 riante appartementen van circa 106 tot 131m2 gebouwd. Maar er is ook een uitschieter van meer dan 200m2. De buitenruimtes zijn ook royaal met gemiddeld 13 tot 23m2, met ook weer enkele uitschieters. Ieder appartement beschikt over minstens één parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage. Prijzen voor een van deze appartementen beginnen bij circa €399.000 (vrij op naam). 
Blok B: Stadsvilla’s aan het Schinkelplantsoen
Aan het nieuw aan te leggen Schinkelplantsoen komen 7 grote stadswoningen van maar liefst circa 175m2 woonoppervlak met een balkon én dakterras, een eigen parkeergarage en een opstelplek. Prijzen zijn vanaf circa €465.000,- (vrij op naam).
De geplande start verkoop fase 1 zal in juli 2021 zijn.🏠
Interesse of meer informatie?

Neem contact op met ons kantoor in Heerlen: 045-5712255 of mail naar info@damen-og.nl 

home icon