Beschrijving

In "Terwinselen" mogen wij u deze tussenwoning met 3 slaapkamers en garage aanbieden.
De woning is gelegen aan de Maarzijde 59 te Kerkrade.

Indeling:

Begane grond
Middels de hal/entree met meterkast en toiletruimte met een zwevend toilet en fonteintje komt u in de woonkamer met open keuken. De doorzon woonkamer met trapopgang naar de verdieping is voorzien van een laminaat vloer. 
De keuken is voorzien van een hoekopgestelde keukeninrichting met de navolgende apparatuur: keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en oven. De woonkamer en keuken zijn samen ca. 43m² groot. Aansluitend aan de keuken is de bijkeuken alwaar de aansluiting voor de wasmachine gerealiseerd is.
De bijkeuken is groot ca. 8 m².

Vanuit de woonkamer is middels openslaande deuren de tuin te bereiken. De tuin is eveneens vanuit de bijkeuken te bereiken.
De tuin is gelegen op het noordwesten en via de achterzijde te bereiken. Ruime stenen buitenberging van ca. 3.30x2.50m alwaar eveneens de CV ketel van het merk Atag is gesitueerd.

De garage is groot ca. 5.50x2.80m. 

Eerste verdieping
Middels de overloop zijn de 3 slaapkamers en de badkamer te bereiken. De slaapkamers zijn respectievelijk groot ca. 14m², 11m² en 9m².  De geheel betegelde badkamer is groot ca. 7m² en voorzien van een douche, vaste wastafel en een zwevend toilet. 

Bijzonderheden:
-	De woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
-	De woning is grotendeels voorzien van rolluiken. 
-	Het hoofddak is geïsoleerd.
-	De Atag CV-ketel met bouwjaar 2018 is gehuurd via de Volta voor een bedrag van € 28,29 per maand.

Kenmerken