Omschrijving

In het nieuwbouwplan Litscherveld te Heerlen mogen wij u deze 4 halfvrijstaande woningen met garage aanbieden. De woningen zijn modern van bouwstijl en beschikken allen over ruime percelen. Alle woningen zijn voorzien van een ruime woonkamer, 3 slaapkamers en garage.

Litscherveld grenst aan een natuurgebied met een dichte bosrand, mooie waterpartijen en veel wandelroutes. Dit mooie stukje Heerlen is gelegen ten noorden van het centrum en nabij Hoensbroek in de wijk 'Heerlerheide'. Comfortabel wonen in een rustige en kindvriendelijke woonomgeving en toch dichtbij alle winkelvoorzieningen en het centrum van Heerlen. De woningen zijn modern vormgegeven in meerdere kleurstellingen. 

Indeling:
Begane grond: Entree/hal met meterkast, toiletruimte met toilet en fontein. L-vormige woonkamer en open keuken met openslaande deuren naar de tuin. Berging. Zonnig gelegen achtertuin.
Eerste verdieping: Overloop. Drie slaapkamers. Volledig betegelde badkamer met douche en wastafel. Technische ruimte/berging met witgoedaansluitingen, combiketel, mechanische ventilatie.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 104 m2, garage 18 m2.
- Energielabel A+++
- Complete badkamer + toilet ruimte met tegelwerk
- Geen keukeninstallatie voorzien
- Hardhouten kozijnen met HR++ glas
- Vloerverwarming

Kenmerken