Beschrijving

eerlijk wonen vlakbij het schitterende Heidserpark in jouw vrijstaande droomwoning. En de stad Heerlen ligt vlakbij!

Het Heidserpark is ideaal voor natuur- en sportliefhebbers. Daarnaast geven de Brunssummerheide en het aangrenzende karakteristieke heuvelland u alle ruimte voor fiets- en wandelrecreatie. En of u nu wilt gaan hockeyen, golfen, tennissen, klimmen of u voorbereiden op het skiseizoen, Parkstad Limburg heeft het allemaal. 

Het plangebied Heidserparklaan is schitterend gelegen aan de rand van het Heidserpark en omvat enkele fraai gelegen en zeer ruime bouwkavels. Deze bouwkavels vormen het sluitstuk van de 2e fase van het plan Uterweg, waarbij in de afgelopen jaren aan de Uterweg en de Heidserparklaan een aantal woningen zijn gebouwd. Op een van deze kavels heeft u de mogelijkheid uw eigen droomhuis te realiseren binnen de voorwaarden van het geldende bestemmingsplan. Binnen deze randvoorwaarden kunt u al dan niet met een architect een woning ontwikkelen. Ook is het mogelijk om met Brummelhuis in zee te gaan, zij nemen u aan de hand om tot een prachtige naar eigen wens ingevulde sleutelklare woning te komen.

Ligging
De Heidserparklaan is tevens gelegen nabij de gemakken van de stad. Voor uw dagelijkse benodigdheden kunt u prima in de koopcentra van uw eigen stadsdeel terecht en voor speciale wensen bezoekt u de binnenstad, of de woonboulevard. Daarnaast is Heerlen ook een cultuurstad. U kunt diverse bioscopen of exposities bezoeken, het Nationale ballet in de prachtig vernieuwde schouwburg, of een van de tientallen cafés. 

VERKOOPPRIJZEN

Kavel 23 - 1050 m2 - € 100.000,-- V.O.N.
Kavel 24 - 1175 m2 - VERKOCHT!

Kenmerken