Omschrijving

Gelegen nabij het centrum van Heerlen en station, ruime tussenwoning uit de jaren ’30 met tuin en garage, Meezenbroekerweg 80 te Heerlen. 

Indeling

Souterrain:
Provisiekelder ca. 11m².

Parterre:
Onderhoudsvriendelijke voortuin met overdekte entree. Hal met meterkast, trapopgang naar verdieping en toiletruimte met toilet.
De ruime ensuite woonkamer is voorzien van inbouwkasten en biedt toegang middels schuifdeur tot de serre/aanbouw. Semi open keuken voorzien van eenvoudige keukeninstallatie. De aanbouw en keuken zijn voorzien van een plavuizenvloer. De woonkamer, keuken en aanbouw hebben een gezamenlijk oppervlak van ca. 53m².
 De separate bergruimte ca. 5m² is voorzien van aansluiting voor wasapparatuur en biedt eveneens toegang tot de tuin.
De onderhoudsvriendelijke tuin is voorzien van een terras en achteringang. De tuin is gelegen op het oosten. Achter de tuin is de garage gelegen met toegang tot de straatzijde.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot drie slaapkamers waarvan twee ruime slaapkamers met inbouwkasten, te weten 16m², 14m² en 7m² groot. De betegelde badkamer is voorzien van inloopdouche, toilet en wastafel. 

Tweede verdieping:
Middels vaste trap te bereiken tweede verdieping. Overloop met toegang tot vierde slaapkamer ca. 12m² met dakkapel en bergzolder met opstelling HR combi cv-installatie van het merk Vaillant (bouwjaar 2012 en eigendom).

Bijzonderheden:
-	De woning dient gemoderniseerd te worden.
-	Gelegen op een centrale locatie in de nabijheid van diverse voorzieningen, uitvalswegen en het centrum van Heerlen.
-	De woning is deels voorzien van rolluiken.
-	Direct beschikbaar!

Kenmerken