Omschrijving

Vrijstaand woonhuis met ruime garage gelegen op een ruim perceel van 1000 m2, gelegen in de buurt Hingen, gemeente Echt nabij de voorzieningen van de kern Pey. Deze degelijk gebouwde woning zelf heeft vier slaapkamers en is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas. Na enige modernisering kan dit uw droomwoning zijn. Het achterste deel van het perceel, met diverse opstallen, kan voor diverse doeleinden gebruikt worden. 


Indeling:

Souterrain
Provisiekelder bestaande uit twee ruimten (ca. 9 m2 en 12 m2), hier is ook de CV geïnstalleerd (Nefit 2010).

Begane grond
Entree, hal, meterkast, trapopgang en toegang tot kelder. Leefkeuken (ca. 12 m2) met eenvoudige aanbouwkeuken. De woonkamer van ca. 24 m2  heeft voldoende daglicht. Achter de keuken is een tussenportaal gelegen met toegang tot de badkamer met douche en vaste wastafel, het toilet en de bijkeuken. Zowel vanuit het tussenportaal als vanuit de bijkeuken toegang tot de tuin. Vanuit de bijkeuken (ca. 19 m2) tevens toegang tot de ruime garage (ca. 24 m2) en via een tussenhal en berging toegang tot de zolderverdieping boven garage en bijkeuken.
  
Eerste verdieping
Overloop met praktische muurkast en toegang tot 4 slaapkamers, respectievelijk circa 13 m2, 11 m2, 10 m2 en 6 m2. Aan de achterzijde zijn twee slaapkamers gelegen waarvan een met praktische muurkast. Ook aan de voorzijde zijn twee slaapkamers waarvan de kleinste met vaste wastafel. Deze kleinste slaapkamer aan de voorzijde is ideaal om een badkamer te realiseren. 

Tweede verdieping
Middels mansgat bereikbare bergzolder boven het woonhuis. Een vaste trap is te realiseren ter plaatse van de muurkasten. Daarnaast is er ook een bergzolder (ca. 36 m2) boven bijkeuken en garage bereikbaar middels vaste trap.

De tuin
De achtertuin is zowel vanuit de woning als via de ruime oprit toegankelijk. De achtertuin is circa 22 meter diep vanaf de garage en heeft een breedte van 20 meter (deel waar woonhuis op staat) tot 40 meter (achterste deel). Op het achterste gedeelte van de tuin (circa 12 x 40 meter) zijn diverse opstallen, dit deel van de tuin is voor diverse doeleinden te gebruiken.  

Omgeving
De woning is gelegen in de buurt Hingen, onderdeel van de kern Pey, aan een ruim opgezette straat met veel afwisseling van woonhuizen uit diverse bouwperiodes. Pey een hecht en sociale wijk met een uitgebreid verenigingsleven en heeft diverse voorzieningen zoals winkels, school, gezondheidscentrum en recreatieve voorzieningen. Daarnaast zijn de uitgebreide voorzieningen van Echt op fietsafstand bereikbaar (waaronder middelbare school, NS-station, uitgebreide winkelvoorzieningen enz.). Door de ligging aan de N271 en direct bij de opritten van de A2 en A73 in Sint Joost uitstekend bereikbaar per auto.
 
Bijzonderheden:
- De woning is gelegen op een ruim perceel van ruim 1000 m2 en biedt vele mogelijkheden.
- Het woonhuis zelf is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
- CV Nefit uit 2010, eigendom.
- Modernisering is wenselijk.
- Zeer gunstige ligging nabij de voorzieningen en de uitvalswegen.
- Alle vermelde afmetingen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Kenmerken