Damen O.G.

Verkocht onder voorbehoud

Verkocht onder voorbehoud: Bouwnummer 6, 6446 BR Brunssum

€ 105.000,- v.o.n.
Onderdeel van nieuwbouwproject Emma

Beschrijving

Klaproos kavel 6 - 588 m2

Emma Brunssum

Emma is en wordt steeds meer een woonwijk die voldoet aan de veelzijdige woonwensen voor een grote verscheidenheid aan mensen, in een omgeving met parken en natuurlijk groen. Een plaats waar het goed leven is voor iedereen die houdt van mooie architectuur, comfort, rust en ruimte. De 2e fase van het woningbouwproject, waarin zo'n 300 woningen, appartementen en bouwkavels worden gerealiseerd, is inmiddels voor een groot deel bewoond.

Momenteel bieden wij hier royale bouwkavels aan.

Groen en kindvriendelijk
De wijk is groen en ruim van opzet, waardoor er als vanzelfsprekend een ongedwongen en kindvriendelijke sfeer ontstaat. Alle woningen beschikken over grote tuinen en worden gerealiseerd aan brede straten met groensgroken en beplanting. Een ruime, groene wijk waar iedereen, van starter tot senior, zich meteen en blijvend thuis kan voelen.

Ligging
Emma ligt in de eeuwenoude, groene driehoek Brunssum, Heerlen en Hoensbroek, dichtbij het winkelhart van Brunssum, tussen de Akerstraat Noord en de Emmaweg. Er zijn uitstekende verbindingen met Heerlen, Sittard en Maastricht, dankzij de snelweg A76 en het NS-station Heerlen.

Omgeving
Dagelijkse voorzieningen, van winkels, kinderopvang tot scholen en sportverenigingen, liggen in de directe omgeving van Emma. Verder ligt het heerlijke Limburgse buitenleven vrijwel naast de deur, zoals onder meer de Brunsummerheide. Een heuvelachtig gebied dat bestaat uit heide, bos, vennen en venen. Dit prachtige gebied biedt talloze mogelijkheden voor wandelaars en fietsers. Sportievelingen kunnen ook hun hart ophalen in Brunssum. Het verenigingsleven is er actief en er worden jaarlijks vele evenementen georganiseerd.

Hier uw eigen droomhuis?
Hoe gaat dat praktisch in zijn werk? Is zelf (laten) bouwen niet heel ingewikkeld?
Nadat u de kavel van uw keuze heeft aangekocht, kunt u ervoor kiezen om uw huis zelf te (laten) ontwerpen en bouwen of u kunt een keuze maken uit de diverse types die Brummelhuis voor u heeft ontworpen. Elke optie heeft zijn voordelen. Zelf (laten) bouwen geeft u een maximale invloed op het eindresultaat: een heel persoonlijke woning op maat. Bouwen met Brummelhuis geeft u veel keuzevrijheid, maar brengt u ook gemak, duidelijkheid en beheersbare kosten.

De keuze is aan u in Emma. Maar welke weg u ook bewandelt: na de aankoop van een vrije kavel wordt uw droomwoning hoe dan ook werkelijkheid.

Ideeën en informatie
Op de website van Brummelhuis kunt u ideeën opdoen over mogelijkheden voor het realiseren van uw droomhuis. U dient een en ander in het licht van het van toepassing zijnde beeldkwaliteitsplan te plaatsen.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 01671
Koopsom € 105.000,- v.o.n.
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 588 m²
Neem contact met mij op

ZonZone

Sluiten

Recent bekeken

home icon