Over ons

Jouw makelaar in Eijsden, Margraten & Valkenburg

Dit makelaarsteam is werkzaam in het buitengebied van Maastricht. Het werkgebied bestaat uit de dorpen, kernen en gehuchten gelegen in de gemeente Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem en Valkenburg aan de Geul. Het is een divers werkgebied met tal van gezellige dorpskernen en idyllische plekken in het Heuvelland.

Dit gebied vormt op een eigentijdse groene wijze een toegangspoort naar de stad Maastricht. Enerzijds is er volop groen, rust en ruimte te ervaren. Anderzijds zijn de bruisende steden zoals Aken, Luik, Maastricht en Heerlen in de nabije omgeving gelegen voor het nodige vertier. Kenmerkend voor de vele dorpen en gehuchten in dit gebied zijn plaatsgebonden evenementen, het verenigingsleven en tradities zoals De Bronk en schuttersfeesten. Ook het bourgondische leven met wijnen van eigen Limburgse bodem en een rijk scala aan culinaire zaakjes zijn typerend voor dit gebied.

De tijd nemen die nodig is, kijken naar persoonlijke (woon-) wensen en inleven in uw situatie vinden Frans en Elian van groot belang om gedegen advies te kunnen geven. Met deze aanpak en de ondersteuning van collega’s vanuit de zes vestigingen en de afdelingen Hypotheken en Verzekeringen kunnen we de klant echt ontzorgen op alle vlakken die bij een verandering van een nieuw thuis horen.

Team Eijsden, Margraten & Valkenburg

Damen-og.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website te blijven gebruik gaat u hiermee akkoord.