Swalmen

Bosstraat 111A, Swalmen

€ 469.000 k.k.

Let op: het gaat om een bedrijfsruimte met een naastgelegen vrijstaande bedrijfswoning.

Royale bedrijfsruimte van circa 200 m² met een naastgelegen vrijstaande bedrijfswoning, gelegen op een ruim perceel van in totaliteit circa 2.090 m². De bedrijfsruimte en woning zijn gelegen in een rustige en bosrijke omgeving nabij bedrijventerrein ‘Reubenberg’ in Swalmen, dichtbij verschillende uitvalswegen, de A73 en A2. De ideale mogelijkheid om je eigen bedrijf vanuit huis te runnen.

De bedrijfsruimte, nummer 111A, is in totaliteit ca. 200 m² en bestaat uit diverse ruimten. Momenteel is de bedrijfsruimte ingericht met onder andere opslagruimten die toegankelijk zijn middels deur, elektrische sectionaal poort en kantelpoort, een kantoorruimte, bergingen en een badkamer. De kantoorruimte (ca. 35 m2) is voorzien van een laminaatvloer en de andere ruimtes voorzien van tegelvloeren. De bedrijfsruimte beschikt over een eigen cv-ketel (Intergas), thermostaat, meterkast, krachtstroom. Aan de voorzijde van de bedrijfsruimte is een overkapping aanwezig van ca. 23 m2, deze is omheind en middels afsluitbare poort toegankelijk.

Langs de bedrijfsruimte ligt een royale oprit met toegang tot de naastgelegen bedrijfswoning (huisnummer 111).

Deze levensloopbestendige woning met een ruime woon-/eetkamer, leefkeuken, 3 slaapkamers, badkamer en bijkeuken biedt veel woonruimte. Maar door de aanwezigheid van onder andere: een vrijstaande stenen schuur, een provisiekelder en bergzolder, beschikt deze woning ook over voldoende opslagruimte.

Tuin
Het geheel wordt omringd door een fraai aangelegde tuin. Deze tuin heeft de hele dag zon- en schaduwplekken, biedt veel privacy, is natuurrijk aangelegd en is onder andere voorzien van: een gazon en borders met diverse soorten (vaste) beplanting. Achter in de tuin is een vrijstaande schuur gelegen voor extra bergruimte. Direct achter de woning is een ruim terras. Tevens is de voorzijde bereikbaar aan beide zijden van de woning middels een afsluitbare poort/hekwerk. De verzorgde voortuin heeft ook een gazon en borders met diverse soorten (vaste) beplanting. Bij de bedrijfsruimte en woning is er een ruime oprit met de mogelijkheid tot parkeren op eigen terrein.

Bijzonderheden:
– Unieke mogelijkheid van combinatie wonen en werken.
– Met een naastgelegen ruime levensloopbestendige woning.
– Energielabel B.
– Door de gescheiden oprit is werk en privé apart toegankelijk.
– Alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik.
– Uitstekende ontsluiting naar A2 en A73.

Bestemming
Het object valt binnen het bestemmingsplan ‘Kern Swalmen’. De bestemming van het perceel is bedrijventerrein met functie bedrijf tot en met milieu categorie 3.2 en één bedrijfswoning ter plaatse van de aanduiding ‘bedrijfswoning’.

Omgeving
De bedrijfsruimte en woning zijn gelegen in een rustige en bosrijke omgeving nabij bedrijventerrein ‘Reubenberg’ in Swalmen. De rust die je ervaart zal je niet zo snel verwachten op een bedrijventerrein. Swalmen maakt deel uit van de gemeente Roermond. Het is gelegen tussen Roermond en Venlo, in het westen begrensd door de Maas en in het oosten door de Duitse grens. Het is een zeer water-, bos- en natuurrijke omgeving. Het beschikt over een uitgestrekt bosgebied met de Bosberg, dat over de grens aansluit op het Brüggener en Elmpterwald.

Swalmen is een levendig dorp, dat vanouds industriële bedrijvigheid kent. Het heeft een rijk verenigingsleven en beschikt over goede basisvoorzieningen, zoals supermarkt, bakkers, slager, drogisterij enz. Swalmen heeft een goede bereikbaarheid door de ligging aan de rijksweg N271 en A73. Verder beschikt Swalmen over een eigen spoorwegstation.

Let op: het gaat om een bedrijfsruimte met een naastgelegen vrijstaande bedrijfswoning. Royale bedrijfsruimte van circa 200 m² met een naastgelegen vrijstaande bedrijfswoning, gelegen op een ruim perceel van in totaliteit circa 2.090 m². De bedrijfsruimte en woning zijn gelegen in een rustige en bosrijke omgeving nabij bedrijventerrein ‘Reubenberg’ in…

Kenmerken

 • Status Beschikbaar
 • Koopprijs € 469.000 k.k.
 • Aanvaarding In overleg
 • Servicekosten -
 • Aanvaarding In overleg
 • Hoofdfunctie Bedrijfsruimte
 • Soort bouw Bestaande bouw
 • Bouwjaar 1998
 • Vrije hoogte 490 cm
 • Parkeerfaciliteiten Bij de bedrijfsruimte en woning is er een ruime oprit met de mogelijkheid tot parkeren op eigen terrein.
 • Oppervlakte kantoor ca. 35 m2
 • Oppervlakte bedrijfsruimte ca. 204 m2
 • Energielabel B
 • Onderhoud binnen Goed
 • Onderhoud buiten Goed
Meer kenmerken Minder kenmerken

Plattegronden

Even binnenkijken?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Geïnteresseerd?

Neem contact op

Damen-og.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website te blijven gebruik gaat u hiermee akkoord.