Damen O.G.

Te koop: Reinaldstraat 2, 6301 EC Valkenburg

€ 385.000,- k.k.

Omschrijving

n centrum van Valkenburg gelegen monumentaal herenhuis, momenteel in gebruik als praktijkruimte, maar volgens bestemmingsplan ook te gebruiken als (bedrijfsruimte met) zelfstandige woning met stadstuin.
- Meerdere bestemmingen mogelijk op basis van het huidige bestemmingsplan.
- De huidige bestemming is "Centrum".

Souterrain
De woning is volledig onderkelderd. Gewelven met wanden van mergelsteen. 3 provisieruimten (resp. 23 m², 23 m² en 15 m²), in een van deze ruimten bevindt zich de opstelplaats voor de elektrische boiler. CV-ruimte (15 m²)

Begane grond
Hal/entree met tochtportaal. Receptie/ontvangstruimte (23 m²) voorzien van houten vloeren en en-suite deuren naar behandelkamer (23 m²) voorzien van linoleum vloer. Wachtruimte (15 m²), voorzien van linoleum vloer met doorgang via tussenportaal naar toilet en behandelkamer 2 (15 m²), voorzien van plavuizenvloer. De diverse ruimten alsmede het souterrain zijn allen vanuit de hal te bereiken.

Eerste verdieping:
Overloop, kantoor (23 m²) met en-suite deuren naar behandelkamer (23 m²), (opslag)kamer (8 m²), kleedruimte (15 m²), allen voorzien van houten vloeren. Via tussenportaaltje te bereiken betegelde badkamer (3 m²) met wastafel, toilet en bad en keukenruimte (10 m²) voorzien van eenvoudig keukenblok en linoleum vloer.

Tweede verdieping
Via vaste trap te bereiken tweede verdieping. Overloop, 2 behandelkamers (resp. 23 m² en 15 m²) met dakkapellen en linoleum vloeren en zeer ruime bergruimte (50 m²) met dakkapel en houden vloeren.

Nadere bijzonderheden
· Bijzonder fraai gelegen in het centrum van Valkenburg aan de Geul.
· Zeer sfeervol pand met vele authentieke elementen (o.a. hoge paneeldeuren, ornamentenplafonds, bordestrappen)
· Pand is momenteel in gebruik als praktijk ruimte, maar hier zijn meerdere bestemmingen mogelijk.

Omgeving
Het herenhuis is gelegen in het gezellige centrum van Valkenburg a/d Geul met alle voorzieningen op loopafstand; van het NS-station en winkels tot aan de wandel- en natuurgebieden

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00166
Vraagprijs € 385.000,- k.k.
Inrichting Ja
Inrichting Gemeubileerd
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Praktijkruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1888
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 310 m²
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond
Neem contact met mij op

ZonZone

Recent bekeken

home icon