Damen O.G.

Hoofd.jpeg 1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg 10.jpg 11.jpg 12.jpg 13.jpg 14.jpg 15.jpg 16.jpg 17.jpg 18.jpg 19.jpeg 20.jpeg 21.jpeg 22.jpeg 23.jpeg 24.jpeg 25.jpeg 26.jpeg 27.jpeg 28.jpeg

Te koop: Kiewegracht 22, 6271 BN Gulpen

€ 435.000,- k.k.
Type object Belegging, Bedrijfsruimte investering
Perceeloppervlakte 667 m²
Totale VVO 345 m²
Aanvaarding In overleg

Notitie

Algemeen

Op een centrale locatie in Gulpen, op 110 meter hoogte, kunnen wij u dit vrijstaande object aanbieden.
Gulpen ontstond in de vroege middeleeuwen nabij de plaats waar de Gulp in de Geul uitmondt.
De aanwezigheid van veel water zorgde in het verleden voor tal van activiteiten zoals leerlooiers, bierbrouwers en forellenkwekers.
Rond 1825 werd de rijksweg van Maastricht naar Aken aangelegd waard... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Belegging, Bedrijfsruimte investering
    Bouwperiode 1948
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 08601
Vraagprijs € 435.000,- k.k.
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Belegging, Bedrijfsruimte investering
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1948
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 667 m²
VVO 345 m²
Energieverbruik
Energielabel G
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 8
Kadastrale gegevens
Gulpen A 4632 Gulpen A 4632
Perceeloppervlakte 667 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Op een centrale locatie in Gulpen, op 110 meter hoogte, kunnen wij u dit vrijstaande object aanbieden.
Gulpen ontstond in de vroege middeleeuwen nabij de plaats waar de Gulp in de Geul uitmondt.
De aanwezigheid van veel water zorgde in het verleden voor tal van activiteiten zoals leerlooiers, bierbrouwers en forellenkwekers.
Rond 1825 werd de rijksweg van Maastricht naar Aken aangelegd waardoor Gulpen een uitstekende infrastructuur kreeg wat tot op de dag van heden bewaard is gebleven.
Gulpen is een zelfstandige gemeente en telt ca. 14.000 inwoners en kenmerkt zich door het gezellige centrum met talrijke restaurantjes en een omgeving wat als uitvalsbasis geldt voor prachtige wandel- en of fietstochten door het Limburgse Heuvelland.
Centraal in dit gebeuren manifesteert zich het aangeboden object aan de Kiewegracht. Gelegen aan de oude doorgangsroute tussen Gulpen en het kerkdorp Wijlre.
Dit bijzondere object heeft jaren dienst gedaan als een gezellig familiehotel , genaamd “hotel Troisfontaine “. De ruime indeling in combinatie met karakteristieke eigenschappen van vervlogen jaren ademen de inspiratie van dit object uit.
Een ruime indeling, (het hotel bezat in het verleden 15 gastenkamers) in combinatie met een goed omsloten tuin en een privé parkeerplaats op eigen terrein geven de “touch” van heel veel mogelijkheden aan dit object, waaronder hotel, bed & breakfast, zorgwoning (begeleid of beschermd wonen, gezinsvervangend huis of dubbele bewoning etc. Momenteel heeft het object een 'enkel bestemming horeca'.
De huidige eigenaar heeft dit object gebruikt als gezinsvervangend tehuis, van de horeca bestemming is afgeweken, middels een omgevingsvergunning. Kortom een aantrekkelijk object voor mensen die ruimte, mogelijkheden en een inspiratie zoeken voor wonen en werken onder een dak.

Indeling:
Souterrain:
Gewelfd souterrain welke groot is ca. 27 m².

Begane grond:
Entree/Hal met toegang tot de woonkamer, kantoorruimte, fitnessruimte en trapopgang naar verdieping.
De ruime woonkamer met grote raampartij aan de voorzijde is groot ca. 37 m² en voorzien van vloerbedekking. Via de woonkamer is een ruimte bereikbaar die nu wordt gebruikt als TV-kamer. Deze ruimte is groot ca. 12 m² en biedt toegang tot de kantoorruimte en ruime leefkeuken. De keuken is uitgerust met een U-vormige keukenopstelling met de navolgende apparatuur: 6-pits gasfornuis met oven, dubbele afzuigkap en vaatwasmachine. De keuken is groot ca. 24 m².
Middels de keuken is de bijkeuken met separate toiletruimte en opbergkast bereikbaar. De bijkeuken is groot ca. 11m². De kantoorruimte is bereikbaar via de hal en bijkeuken en beschikt over een separate toiletruimte met staand toilet en fonteintje. De kantoorruimte is groot ca. 17 m². De fitnessruimte is groot ca. 24 m² en voorzien van rubberen sportvloer-tegels. Achter de fitnessruimte is een ruimte gelegen die bijvoorbeeld gebruikt kan worden als werkkamer of slaapkamer. Deze ruimte is voorzien van een laminaatvloer en is groot ca. 11 m². Achter de tuin is een ruime bergruimte gesitueerd.

De geheel omsloten tuin met verschillende terrassen is gelegen op het noord-westen en biedt toegang tot een ruime omheinde parkeerplek met parkeergelegenheid voor minimaal 8 auto's op eigen terrein.

Eerste verdieping:
Middels de overloop met separate toiletruimte zijn vier kamers en een badkamer bereikbaar. De kamers zijn respectievelijk groot ca. 16 m², 13, 11 en 11 m². Deze laatste kamer beschikt over een eigen doucheruimte. De recent gemoderniseerde badkamer is groot ca. 10 m² en beschikt over een douche, toilet, wastafel en tegelvloer.

Via de tuin bereikbaar separaat appartement. Het appartement beschikt over een woonkamer (groot ca. 15 m²), keuken met elektrische kookplaat, oven, afzuigkap, en vaatwasser (groot ca. 11 m²) badkamer met douche, toilet en wastafel (groot ca. 2 m²) en slaapkamer (groot ca. 10 m²).

Tweede verdieping:
Middels de overloop zijn vijf kamers en twee separate badkamers bereikbaar. De kamers zijn respectievelijk groot ca. 14 m², 14 m², 10 m² en 9 m².
Twee kamers zijn uitgerust met een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Een kamer is uitgerust met een eigen toilet en wastafel. Een kamer is uitgerust met een eigen wastafel. De twee separate badkamers zijn beiden groot ca. 2 m² en voorzien van een douche en wastafel.
In de technische ruimte is de elektrische warmwaterboiler gesitueerd.

Bijzonderheden:
- Het object is voorzien van 36 Sunpower zonnepanelen met een zeer hoge opbrengst van zo'n 15.444 kWh per jaar (eigendom, bouwjaar 2019, ter overname).
- Het object word verwarmd middels infraroodpanelen (ter overname).
- Het object is geschikt voor meerdere gebruiksdoeleinden, zoals hotel, bed & breakfast, zorgwoning (begeleid of beschermd wonen, gezinsvervangend huis, dubbele bewoning, woonhuis met praktijk aan huis of conversie naar meerdere appartementen. Let wel, de huidige bestemming is 'enkel bestemming horeca'. Een andere bestemming zal door de gemeente vergund moeten worden.
- Het object is centraal gelegen nabij voorzieningen zoals winkels. scholen, sportverenigingen, horecagelegenheden en openbaar vervoer.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

ZonZone

Sluiten

Recent bekeken

home icon