Beschrijving

Te huur:
Winkelruimte gelegen op de begane grond van een statig gebouw gelegen aan de Beekstraat. 

Adres:
Beekstraat 32, 6451 CC te Schinveld

Ligging:
Centrale ligging in de gerenoveerde dorpskern van Schinveld in de nabijheid van alle voorzieningen waaronder bushalte, de PLUS, apotheek, gezondheidscentrum, bloemenwinkel, kapsalon, snackbar, ijssalon en cafetaria. 

Verder bevindt zich de nieuwe Buitenring Parkstad Limburg op steenworp afstand waardoor de ontsluiting naar de steden rondom waaronder Brunssum, Heerlen en Sittard goed te noemen is.

Parkeren:
Diverse parkeermogelijkheden.

Metrage/indeling:	
Het object heeft een totale oppervlakte van circa 112,5 m² BVO, voorzien winkelruimte en ruimte met pantry, toilet en berging.

Frontbreedte:
De frontbreedte is 10 meter.

Indeling:	
Het object is als volgt ingedeeld: Entree, winkelruimte (ca. 80 m²) en middels gangpad te bereiken achterruimte (ca. 30 m²) met pantry, berging en toiletruimte.

Opleveringsniveau:
Casco conform huurovereenkomst, aanvaarding in huidige staat.

Bestemming:	
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor of bij de gemeente, danwel via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Huurpijs:
€ 700,- per maand inclusief BTW (€ 8.400,- per jaar) inclusief water. Per maand vooruit te voldoen. 
* Het bedrag is inclusief het onderhoudscontract voor de CV-ketel.

Huurtermijn:
5 jaar met telkens 5 jaar verlenging. Andere termijnen zijn bespreekbaar. 

Aanvaarding:
In overleg. 

Indexering:
Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. De eerste huurprijsindexering zal plaatsvinden 12 maanden na datum huuringang. 

Bankgarantie/waarborgsom:
Conform het ROZ-model ten bedrage van 3 maanden huur.

Huurovereenkomst:
Standaard ROZ-contract model met bijbehorende algemene bepalingen alsmede de door ons gehanteerde bijzondere bepalingen.

Disclaimer:
Wij hebben getracht middels deze samengestelde documentatie u zo uitgebreid en duidelijk mogelijk te hebben geïnformeerd. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend en aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de vermelde gegevens.

Kenmerken