Damen O.G.

Te huur: Korvetweg 20, 6222 NE Maastricht

€ 1.750,- /mnd

Omschrijving

Te Huur:
Deze ruime bedrijfshal met voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein en kantoorruimten (optioneel) is gelegen op een goed bereikbare locatie in het Noorden van Maastricht (industrieterrein Beatrixhaven). Het object beschikt over ca. 585m² BVO aan bedrijfsruimte. De huidige en aanwezige voorzieningen maken het pand uitermate geschikt voor logistieke- en opslagdoeleinden.

Ligging:
Met 220 hectare industriegrond is de Beatrixhaven het grootste industriële bedrijventerrein van Zuid-Limburg. De Beatrixhaven is specifiek bestemd voor zware industrie (tot en met milieucategorie 5) en beschikt over een eigen binnenhaven en goederenspoor. Middels een directe ontsluiting op de A2/E25 en A79 is de bereikbaarheid over de weg zeer goed te noemen.

Bestemming:
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor of bij de gemeente, danwel via de website www.ruimtelijkeplannen.nl

Metrage/indeling:
Het object heeft een totale oppervlakte van circa 585m² BVO, voorzien van twee rolpoorten en toiletten. Tevens is er de optie om 120m² BVO aan kantoorruimten mee te huren. De kantoorruimten zijn voorzien van twee toiletten, douche en pantry.

Frontbreedte:
De frontbreedte is ca. 30 meter.

Opleveringsniveau:
Casco conform huurovereenkomst, aanvaarding in huidige staat.

Huurprijs:
21.000,- per jaar excl. BTW. Per maand vooruit te voldoen.

Huurtermijn:
5 jaar met telkens 5 jaar verlenging. Andere termijnen zijn bespreekbaar.

Aanvaarding:
In overleg.

BTW-belaste verhuur:
Verhuurder opteert voor met BTW-belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de wettelijke criteria (90% BTW norm) zal er een BTW-vervangende opslag gehanteerd worden.

Indexering:
Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. De eerste huurprijsindexering zal plaatsvinden 12 maanden na datum huuringang.

Bankgarantie/waarborgsom:
Conform het ROZ-model ten bedrage van 2 maanden huur te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst:
Standaard ROZ-contract model met bijbehorende algemene bepalingen alsmede de door ons gehanteerde bijzondere bepalingen.

Disclaimer:
Wij hebben getracht middels deze samengestelde documentatie u zo uitgebreid en duidelijk mogelijk te hebben geïnformeerd. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend en aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de vermelde gegevens.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 06510
Huurprijs € 1.750,- per maand
Borg € 3.500,-
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Aanvaarding Direct
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1970
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 8.493 m²
VVO 585 m²
In units vanaf 585 m²
Kantoor oppervlakte 120 m²
Totale verhuurbare vloeroppervlakte 705 m²
Vrije hoogte 6 m.
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Uitrusting
Heeft een kantoor Ja
Neem contact met mij op

Brochure(s) en overige bijlagen

ZonZone

Sluiten

Recent bekeken

home icon