Damen O.G.

Te huur: Overheek 56, 6343 PC Klimmen

€ 375,- /mnd

Omschrijving

Bedrijvenhuis Politiepost Klimmen is perfect onderhouden en onder andere voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing, deels verlaagde systeemplafonds met verlichtingsarmaturen, moderne databekabeling, airco-installatie, vloerbedekking, en brandmeld- en alarminstallaties en een algehele luxueuze afwerking. Het zeer flexibel ingedeelde complex kenmerkt zich door de bijzondere en in het oog springende architectuur en is goed geïsoleerd. Uitermate geschikt voor zowel traditionele kantoorconcepten alsook voor het nieuwe werken in de anderhalve meter economie.

Op eigen terrein zijn op het beklinkerd buitenterrein ruim voldoende parkeerplaatsen gesitueerd. De parkeerplaats is afsluitbaar via een elektrisch afsluitbare rolpoort.

Inleiding
Politiepost Klimmen is een markante, vrijstaande kantoorvilla met eigen parkeervoorzieningen op het verharde naast- en achtergelegen terrein.

Architect Jo Coenen noemt het gebouw dat in de jaren negentig door de Maastrichtse architect Hari Gulikers is ontworpen ‘een klein geschenk; een sympathiek pand dat tot stand kwam door een innerlijke missie’. Dit voormalige politiebureau overschreeuwt zich niet in aandachttrekkerij, maar is op een charmante en bescheiden manier toch aanwezig. Het is opgetild en lijkt al zwevend niet te willen landen in het landschap. Buiten de lichtheid van het gebouw met de houten pergola’s is ook de kleurstelling zeer apart. Dit modern ogende pand is heel flexibel gebouwd en is met de tijd meegegroeid. Het gebouw bevat 9 multifunctionele units die per direct te huur zijn.

Situatie
Het object is gelegen op een perfecte zichtlocatie aan de doorgaande weg tussen Klimmen en Hulsberg en vrijwel direct aan de afslag Klimmen op de A76. De locatie is perfect bereikbaar met zowel eigen vervoer alsmede met openbaar vervoer (bushalte is recht voor de deur). Goede ontsluiting met regionale, nationale en internationale wegennet en een centrale ligging tussen Heerlen en Maastricht.

Multifunctioneel, flexibel en representatief
Politiepost Klimmen is een bedrijfshuis dat bestaat uit 9 bedrijfsunits van 17 m² tot 63 m². Multifunctionele ruimtes met een flexibele indeling en een moderne, eigentijdse uitstraling en die uitstekend dienen als atelier, kantoor. Geschikt voor meerdere branches zoals bijvoorbeeld accountant, advocaat, atelier, communicatiespecialist of start-up met een groeiplan.

Ruimte 6 - zie plattegrond op pagina 6 is door zijn eigen entree en toilet zelfs uitermate geschikt voor een kleine (fysio)praktijk of innovatielab.

Het souterrain (116 m²) kan gebruikt worden door een kleine aannemer, schoonmaakbedrijf, loodgieter, stukadoor of tegelzetter etc. Dit deel van het complex is afsluitbaar via een stalen en elektrisch bedienbaar rolhekwerk.

Aantrekkelijk, all-in huren met services
De bedrijfsunits worden rechtstreeks aan ondernemers verhuurd die zelf ook de gebruiker van de bedrijfsunit zijn. Op wens worden de units kosteloos gemeubileerd verhuurd (hoogstaand materiaal). De gebruiker voelt zich samen met de andere gebruikers verantwoordelijk voor het gebouw en de omgeving. Deze zorg voor het gebouw komt de uitstraling van het bedrijvenhuis ten goede.

Er is voor alle gebruikers samen een centrale keuken voorzien van kookunit, Amerikaanse ijskast, magnetron/oven, vaatwasser en tal van keukenkasten. Een professionele koffiemachine schenkt naast koffie ook espresso, caffé latte en cappuccino. Tevens is er een kleedruimte met douche en lockers waar iedereen gebruik van kan maken.

Inclusief in uw huurprijs
- Inkoop van koffie, toiletpapier en papieren handdoekjes
- Schoonmaak en materiaal
- Onderhoud en gebruik bedrijfstuin
- Onderhoud en schoonmaak bestrating
- Kosten energie, airco en water
- Alarm, aansluiting op meldkamer en alarmopvolging

ICT wordt geleverd tot aan het switchpunt in uw unit.
Via de telefoniecentrale krijgt elke unit een eigen telefoonnummer.
Kosten telefonie worden per unit doorberekend.

Huurprijs

Unit Huurprijs per maand incl. servicekosten Eenmalige toeslag administratie

Unit 1 €695,- €250,-
Unit 2 en 3 €1495,- €540,-
Unit 4 €375,- €135,-
Unit 5a + b €975,- €350,-
Unit 6 + cellen€845,- €305,-
Unit 7 €1195,- €430,-
Unit 8 €485,- €180,-
Souterrain €880,- €320,-

Deze prijzen zijn exclusief BTW.

Services
- gas, water, airco en electra
- assurantiepremie buitenbeglazing *
- doorbelasting aanslag BsGW
- beveiliging *
- volledig gemeubileerd *
- 24/7 toegang
- schoonmaak *
- ICT tot aan kantoor *
- telefonie excl. eigen klikken *
- koffie / thee *
- toiletpapier, papieren handdoekjes *
- vervangen van lampen in gemeenschappelijke ruimten en buitenzijde gebouw
- onderhoud terrein / bedrijfstuin
- vuilafvoer
- W-installatie, E-installatie, Bouwkundige zaken
- vaste lasten
- heffingen

* niet van toepassing voor souterrain

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 06356
Huurprijs € 375,- per maand
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Praktijkruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1997
Keurmerken Bouwkundige keuring
Oppervlaktes en inhoud
VVO 258 m²
In units vanaf 10 m²
Neem contact met mij op

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

ZonZone

Sluiten

Recent bekeken

home icon