Team Eijsden, Margraten & Valkenburg

Dit makelaarsteam is werkzaam in het buitengebied van Maastricht. Het werkgebied bestaat uit de dorpen, kernen en gehuchten gelegen in de gemeente Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem en Valkenburg aan de Geul. Het is een divers werkgebied met tal van gezellige dorpskernen en idyllische plekken in het Heuvelland.

Dit gebied vormt op een eigentijdse groene wijze een toegangspoort naar de stad Maastricht. Enerzijds is er volop groen, rust en ruimte te ervaren. Anderzijds zijn de bruisende steden zoals Aken, Luik, Maastricht en Heerlen in de nabije omgeving gelegen voor het nodige vertier. De vele wandel- en fi etstochten zijn voor velen een ideale manier om de Zuid-Limburgse heuvels te ervaren. Onderweg zijn er genoeg bezienswaardigheden te bezoeken, zoals de vele kastelen die dit gebied rijk is, Fun Valley voor het echte vakantiegevoel in het zand of de mergelgrotten in Valkenburg aan de Geul met een rijk historisch verleden.

Kenmerkend voor de vele dorpen en gehuchten in dit gebied zijn plaatsgebonden evenementen, het verenigingsleven en tradities zoals De Bronk en schuttersfeesten. Ook het bourgondische leven met wijnen van eigen Limburgse bodem en een rijk scala aan culinaire zaakjes zijn typerend voor dit gebied.

Frans en Elian wonen beiden in een landelijke omgeving en hebben dan ook affi niteit met dit gebied. Vele wandel- en fi etstochten hebben ze zelf gemaakt en de nodige terrassen zijn uitgeprobeerd. Daarnaast verkent Frans graag het gebied in het weekend met zijn motor. En Elian bezoekt met regelmaat de lokaal georganiseerde (jaar)markten, wandeltochten en buurtfeesten.

Vanuit het statige pand aan de Ambyerstraat-Noord wordt de klant door hun volledig ontzorgd of het nu gaat om een verkooptraject of aankoopbegeleiding. De tijd nemen die nodig is, kijken naar persoonlijke (woon-) wensen en inleven in uw situatie vinden Frans en Elian van groot belang om gedegen advies te kunnen geven. Met deze aanpak en de ondersteuning van collega’s vanuit de zes vestigingen en de afdelingen Hypotheken en Verzekeringen kunnen we de klant echt ontzorgen op alle vlakken die bij een verandering van een nieuw thuis horen.