TEAM Heerlen-Zuid, Voerendaal & Beekdaelen

Team Heerlen-Zuid, Voerendaal & Beekdaelen

Michel - Jos – Linda – Ruth - Kenny  

In de prachtige omgeving van het Limburgse Heuvelland ligt Heerlen; het centrum van Parkstad Limburg. Een stad waar veel ruimte is voor cultuur en innovatieve ideeën. Daarnaast een veelzijdige winkelstad, waar je overal binnen vijf minuten in het groen kunt zitten.

De geschiedenis van Heerlen gaat ver terug. De Romeinen stichtten er een nederzetting met de naam Coriovallum en bouwden er een thermencomplex dat nu geldt als het best bewaarde gebouw in Nederland. De mijnbouw zorgde voor welvaart en bevolkingsgroei in deze regio. In Heerlen is er altijd wel iets te doen. Of het nu gaat om sportiviteit, ontspanning of cultuur: Heerlen bruist! Elk stadsdeel zijn eigen winkels, scholen, huisartsen, apotheken, noem maar op: de belangrijkste voorzieningen zijn in Heerlen altijd en voor iedereen dichtbij. De stad biedt legio sportieve mogelijkheden en overal ben je in de buurt van de mooiste wandel- en natuurgebieden, zoals het Caumerdal & Ter Worm.

Heerlen Zuid

Een prachtig gebied om als makelaar werkzaam te mogen zijn met hele mooie en diverse woonwijken grenzend aan de stad met haar levendige centrum, waar het goed toeven is op een van de gezellige pleinen, of in één van de “dorpse kernen” in de gemeenschappen van Welten of Benzenrade. Ook op de Heerlerbaan en in Park Hoogveld ziet u ons geregeld voorbij komen, hier is voor eenieder een leuke woning te vinden! 

Voerendaal

Naast Heerlen ligt de zeer geliefde woongemeente Voerendaal met veel groen en diverse kerkdorpjes in het glooiende Limburgse heuvellandschap. Recent nog werd Voerendaal uitgeroepen tot de op 1 na groenste gemeente van Nederland. Daarnaast beschikt Voerendaal over alle gewenste voorzieningen zoals scholen, winkels, diverse sportvoorzieningen, opritten naar autowegen en twee eigen treinstations. Ook voor forenzen dus een geweldige plek en een lust om deze gemeente als werkgebied te mogen hebben. Ook de pittoreske gehuchten of dorpen zoals Winthagen, Ransdaal, Klimmen, Ubachsberg, om er een aantal te noemen, zijn geweldig om in te wonen.

Beekdaelen

Ook de landelijke gemeente Beekdaelen valt onder ons team. Deze nieuwe gemeente is in 2019 ontstaan door een fusie tussen de voormalige gemeente Onderbanken, Nuth en Schinnen en omhelst een 15-tal dorpen gelegen tussen de Westelijke Mijnstreek en Parkstad Limburg. De gemeente laat zich kenmerken door een zeer leefbare en groene woonomgeving met het prachtig glooiend landschap en de dorpen met historische kenmerken.

Met ons team richten wij ons voornamelijk op deze mooie gemeenten. Als lokaal goed bekende makelaar kennen we de hotspots en de ontwikkelingen in de wijk waardoor we u uitstekend kunnen informeren over alle relevante zaken aangaande de verkoop van uw huidige woning of de aankoop van uw nieuwe droomwoning. Naast het verkopen van uw huidige woning en het assisteren bij de aankoop van uw nieuwe paleisje, verkopen we met ons team ook veel fraaie nieuwbouwprojecten in de regio en ook voor een offi cieel en gevalideerd taxatierapport bent u bij ons aan het goede adres. Door onze lokale binding in o.a. sport- en cultuurverenigingen staan we midden in de maatschappij. We hopen u dan ook graag een keer in ons fraaie werkgebied te mogen ontmoeten.