Verzekeringen

Een ongeval. Brand. Een inbraak. Als je daar mee te maken krijgt, komt er heel veel op je af. Dan is het een hele geruststelling als je goed verzekerd bent. En dan is het fijn als je kunt rekenen op een verzekeringsadviseur die altijd voor je klaar staat.

Vrije keuze uit gerenommeerde verzekeraars

Damen is een onafhankelijke tussenpersoon. Dat betekent dat je bij ons de keuze hebt uit tientallen gerenommeerde verzekeraars. Zo kunnen we een verzekeringspakket samenstellen dat naadloos aansluit op jouw persoonlijke wensen. Dat precies dat verzekert, wat jij belangrijk vindt. Zonder overlappingen of hiaten, zonder over- of juist onderverzekerd te zijn.

Gratis overstapservice

Blijkt uit ons advies dat je beter af bent met een andere verzekering, dan helpt Damen je gratis om over te stappen. Na jouw akkoord zeggen we je lopende polissen op. Zo loopt je verzekering naadloos en zonder problemen bij je nieuwe verzekeraar verder.

Persoonlijke service

Bij welke verzekeraar je polissen ook lopen, als je via Damen verzekerd bent, heb je altijd maar één persoonlijk aanspreekpunt. Dat is Damen. Bij ons kun je terecht voor al je vragen en schademeldingen. Geen keuzemenu’s of lange wachttijden, bij ons word je direct geholpen door een van onze eigen medewerkers.

Onze adviseurs:

  • - werken met tientallen gerenommeerde verzekeraars samen, waardoor ze altijd de beste verzekering kunnen aanbieden
  • - geven onafhankelijk en objectief advies
  • - geven persoonlijke service
  • - bieden een gratis overstapservice
  • - één aanspreekpunt voor alle verzekeringen
  • - geven hulp en sturing bij schade. Desgewenst komen ze bij je langs
  • - verzorgen een vrijblijvende check van je huidige verzekeringspakket

Wil je ook een check van jouw verzekeringspakket?

Neem dan contact met ons op. Een van onze adviseurs komt dan vrijblijvend bij je langs!

Maak een afspraak