Damen O.G.

Team Damen

Bij Damen werken we samen als een team, want samen weten we meer. Er komt zoveel bij kijken als je een huis gaat kopen of verkopen.
De makelaar, de hypotheekadviseur en de verzekeringsadviseur spelen hier allemaal een belangrijke rol. Wij hebben al deze experts samen in 1
kantoor, omdat we weten dat samenwerken het beste, voordeligste en snelste resultaat oplevert voor jou.
Veel tevreden klanten gingen je al voor. Hun reviews lees je hier.

Rik Linden

Rik Linden

ARMT, Vastgoed adviseur

Op 1 juni 2018 begon mijn avontuur bij Damen Makelaardij. Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest in de hypotheekbranche was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging.
Damen Makelaardij bood mij de kans om op kantoor in Heerlen aan de slag te gaan. Ik had nog geen ervaring in de makelaardij, maar daar is snel verandering in gekomen. In de korte tijd dat ik bij Damen werk heb ik al veel kennis opgedaan. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door mijn enthousiaste en zeer ervaren collega’s. Inmiddels heb ik mijn draai binnen het bedrijf goed gevonden. Ik ga elke dag met veel enthousiasme en plezier naar mijn werk, om samen met mijn collega’s de woonwens van onze klanten te realiseren. 
Wat mij met name aanspreekt aan de makelaardij is de dynamiek die het werk met zich meebrengt. Daarnaast is het persoonlijke klantcontact ook een heel mooi onderdeel van het vak.

home icon