Damen O.G.

Team Damen

Bij Damen werken we samen als een team, want samen weten we meer. Er komt zoveel bij kijken als je een huis gaat kopen of verkopen.
De makelaar, de hypotheekadviseur en de verzekeringsadviseur spelen hier allemaal een belangrijke rol. Wij hebben al deze experts samen in 1
kantoor, omdat we weten dat samenwerken het beste, voordeligste en snelste resultaat oplevert voor jou.
Veel tevreden klanten gingen je al voor. Hun reviews lees je hier.

Richard Creemers

Richard Creemers

ARMT, vastgoed adviseur

Na 18 jaar werken in de farmaceutische industrie, het besluit genomen dat het roer omging en gekozen voor een vak dat me altijd al aansprak.

De eerste weken dacht ik ‘waar ben ik aan begonnen’. Niets wist ik, niet eens hoe het koffieapparaat aanging ;) iets wat toch belangrijk is voor een heldere geest.

Door het enorme leuke team waar we in werken voelde ik me al snel als een vis in het water. Ik ben blij met de keuze die ik gemaakt heb en ben inmiddels alweer enkele jaren werkzaam voor Damen makelaardij Maastricht. 

Mijn baan is zeker in deze tijden enorm hectisch maar heel leuk en afwisselend. Mijn ontspanning en vooral mijn rust zoek ik in het wandelen met teckel Sjarel, gevolgd door een terrasje met wat speciaal biertjes en mijn klein vakantiehuisje gelegen in het bos in het Belgische land, heerlijk!

Recent bekeken

home icon