Damen O.G.

Team Damen

Bij Damen werken we samen als een team, want samen weten we meer. Er komt zoveel bij kijken als je een huis gaat kopen of verkopen.
De makelaar, de hypotheekadviseur en de verzekeringsadviseur spelen hier allemaal een belangrijke rol. Wij hebben al deze experts samen in 1
kantoor, omdat we weten dat samenwerken het beste, voordeligste en snelste resultaat oplevert voor jou.
Veel tevreden klanten gingen je al voor. Hun reviews lees je hier.

Daniëlle Damen

Daniëlle Damen

Directie

Sinds 2006 ben ik werkzaam bij Jos (mijn man) in de zaak. Begonnen als makelaar en inmiddels meedenkend en ondernemend naast Jos.

Na mijn HBO opleiding heb ik aan de Universiteit In Maastricht Beleid en Beheer gestudeerd. Vervolgens als junior consultant verschillende opdrachten vervuld van ‘t begeleiden van fusietrajecten, kwaliteitstrajecten tot en met Europese aanbesteding trajecten. Heel leerzaam. Daarna heb ik me verder kunnen ontwikkelen op het commerciële vlak als artsenbezoekster. Met deze “rugzak” vroeg Jos mij in de zaak. Hoewel ik op dat moment nog geen ervaring had in de makelaardij bleken mijn deskundigheden wel inzetbaar.

De eerste jaren heb ik kunnen groeien in het vak van makelaar daarna ben ik me steeds meer gaan bezig houden met de beleidsmatige, aansturingskantenen de marketing! Zeker gezien de groei van het bedrijf was dit noodzaak. Bij de beslissing van de overname, de overname zelf en de doorstart van Bonnema bleek ook dat de zaak zo groot is geworden dat Jos en ik ons ook echt met de aansturing van dit alles bezig moeten houden. Daarnaast vind ik t betrokken blijven bij je klant, je markt en je mensen het aller belangrijkste! Want ‘t motto groot geworden door klein te blijven is iets wat heel belangrijk is en blijft. Doordat Jos en ik samen in de zaak zitten, is de zaak ons leven geworden. Hetgeen ik als zeer positief beschouw. Ik weet wat er speelt, denken er samen over na en weten waarvoor we het doen.

Privé vinden wij onze familie en onze 3 kindjes heel belangrijk. Genieten van de mooie kleine momenten samen, thuis of in de natuur. Mijn hobbies naast dit alles is met name sport; wielrennen met mijn vader, de hockey van onze meiden, noem t op, ik doe alles met plezier!

home icon