Damen O.G.

Team Damen

Bij Damen werken we samen als een team, want samen weten we meer. Er komt zoveel bij kijken als je een huis gaat kopen of verkopen.
De makelaar, de hypotheekadviseur en de verzekeringsadviseur spelen hier allemaal een belangrijke rol. Wij hebben al deze experts samen in 1
kantoor, omdat we weten dat samenwerken het beste, voordeligste en snelste resultaat oplevert voor jou.
Veel tevreden klanten gingen je al voor. Hun reviews lees je hier.

Oscar Riemersma

Oscar Riemersma

RM/RT, Makelaar

Hallo, mijn naam is Oscar Riemersma, gelukkig getrouwd en geboren en getogen in Maastricht.

In februari 2016 ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan als Trainee bij Damen Makelaardij in Maastricht. Binnen 3 jaar heb ik de volledige, interne opleiding afgerond en sinds 1,5 jaar werk ik al als Register Makelaar/Register Taxateur (RM/RT). 

Omgaan met mensen, mensen adviseren en voor mensen klaarstaan is gewoon iets dat ik heel graag doe. Vandaar dat mensen mij dan ook vaak omschrijven als een sociaal iemand, die van gezelligheid houdt, enthousiast is, veel humor heeft maar zeker ook met veel liefde en passie zijn vak uitoefent. Als RM/RT ben ik iemand die werkt met korte en strakke lijnen en het uiterste voor mijn opdrachtgever eruit probeert te halen.

In mijn vrije tijd maak ik graag lange wandelingen in de natuur met mijn labrador Cliff en vind ik het ook heerlijk om gezellig uiteten te gaan met mijn vrouw of met vrienden. Ook kan ik echt genieten van een weekendje weg of met een dagje aan het strand. 

Ik hoop u snel van dienst te mogen zijn.

home icon