Damen O.G.

Team Damen

Bij Damen werken we samen als een team, want samen weten we meer. Er komt zoveel bij kijken als je een huis gaat kopen of verkopen.
De makelaar, de hypotheekadviseur en de verzekeringsadviseur spelen hier allemaal een belangrijke rol. Wij hebben al deze experts samen in 1
kantoor, omdat we weten dat samenwerken het beste, voordeligste en snelste resultaat oplevert voor jou.
Veel tevreden klanten gingen je al voor. Hun reviews lees je hier.

Brian Peters

Brian Peters

Junior financieel adviseur

Tijdens mijn HBO-opleiding Financial Services Management aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen heb ik de basiskennis voor financiële dienstverlening opgedaan, en alle benodigde Wft-diploma’s behaald. Daarna mocht ik als allround medewerker hypotheken bij Obvion Hypotheken starten waar ik met veel plezier heb gewerkt, veel werkervaring heb opgedaan en de kans heb gekregen het hypothekenvak vanuit verschillende invalshoeken te leren kennen. Dankbaar voor de verschillende dingen die ik mocht doen, bleef ik toch ook veel energie en voldoening halen uit het kunnen helpen van klanten en het klantcontact met adviseurs.

Zou meer direct klantcontact, echt met klanten om tafel om voor hen de best passend financiering voor hun droomhuis te vinden, niet iets voor mij zijn en goed bij mij passen? Ik waagde de gok en solliciteerde bij Damen. Het bleek een grote stap en was even wennen, maar uiteindelijk vind ik het inderdaad heel leuk om klanten als financieel adviseur terzijde te kunnen staan. De combinatie van makelaardij, hypotheken en verzekeringen zorgt ervoor dat de lijnen kort zijn en met ons enthousiaste, gemotiveerde team zoeken we samen actief naar de juiste match. Door een passende hypotheek te regelen mag ik bijdragen aan het realiseren van de woonwensen van onze klanten en mensen blij maken. Hoe mooi is dat! Neem gerust contact op voor een vrijblijvend hypotheekgesprek en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Recent bekeken

home icon