Damen O.G.

Team Damen

Bij Damen werken we samen als een team, want samen weten we meer. Er komt zoveel bij kijken als je een huis gaat kopen of verkopen.
De makelaar, de hypotheekadviseur en de verzekeringsadviseur spelen hier allemaal een belangrijke rol. Wij hebben al deze experts samen in 1
kantoor, omdat we weten dat samenwerken het beste, voordeligste en snelste resultaat oplevert voor jou.
Veel tevreden klanten gingen je al voor. Hun reviews lees je hier.

Frans Janssen

Frans Janssen

KRMT, Vastgoed adviseur

In 2005 ben ik begonnen als makelaar. Daarvoor werkte ik als kantoormanager bij de Rabobank. Ik besloot destijds om mijn hart te volgen en te gaan voor mijn passie en interesse; de huizenmarkt.

Het mooiste aan dit vak vind ik de dynamiek; geen dag is het zelfde. Je zit soms op kantoor, maar bent veel onderweg voor o.a. bezichtigingen, waardebepalingen, onderhandelingen en nieuwbouwprojecten.

Ook de omgang met mensen vind ik heel fijn. Het is zo mooi dat je het vertrouwen van de klant krijgt om hun huis, hun thuis, te mogen verkopen. Het is een spannend moment in hun leven en als makelaar zorg je ervoor dat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Ik doe dit trouwens niet alleen. Bij Damen werken we onderling goed samen: we overleggen wekelijks met alle makelaars en we krijgen goede ondersteuning van de binnendienst.

home icon