Damen O.G.

Team Damen

Bij Damen werken we samen als een team, want samen weten we meer. Er komt zoveel bij kijken als je een huis gaat kopen of verkopen.
De makelaar, de hypotheekadviseur en de verzekeringsadviseur spelen hier allemaal een belangrijke rol. Wij hebben al deze experts samen in 1
kantoor, omdat we weten dat samenwerken het beste, voordeligste en snelste resultaat oplevert voor jou.
Veel tevreden klanten gingen je al voor. Hun reviews lees je hier.

Miriam Huysmans

Miriam Huysmans

Binnendienst makelaardij

Ik ben Miriam Huysmans, of gewoon Mir. Geboren en getogen in Geleen en na korte woonuitstapjes gemaakt te hebben naar Maastricht en Maasmechelen toch weer in het Geleense terechtgekomen! 

Het was al in 1980 toen ik vanuit het bankwezen de overstap maakte naar de woningmakelaardij (het toenmalige Stienstra, veel later werd dat Bonnema) Na de Bonnema periode ben ik werkzaam geweest bij een makelaarskantoor in het “Sittardse” maar soms kruipt het bloed waar het niet gaan kan en keerde ik terug bij “oude” bekende Stienstra/Bonnema collega’s in de vestiging van Damen in Heerlen. In mijn hobby houd ik het dicht bij huis: tuinieren maar wel met veel groen en weinig stenen, anders valt er zo weinig te doen! Met het kopen of huren van een huis krijgt iedereen wel eens te maken, het zoeken en vinden van ons eigen stekje blijft een bijzondere bezigheid en werken in deze branche blijft, ook door de jaren heen, al zijn uitdagingen houden!

home icon