Damen O.G.

Team Damen

Bij Damen werken we samen als een team, want samen weten we meer. Er komt zoveel bij kijken als je een huis gaat kopen of verkopen.
De makelaar, de hypotheekadviseur en de verzekeringsadviseur spelen hier allemaal een belangrijke rol. Wij hebben al deze experts samen in 1
kantoor, omdat we weten dat samenwerken het beste, voordeligste en snelste resultaat oplevert voor jou.
Veel tevreden klanten gingen je al voor. Hun reviews lees je hier.

Carmen Keulers

Carmen Keulers

Binnendienst makelaardij
Ik ben Carmen en op dit moment de jongste medewerker van Damen. In de zomer van 2019 heb ik de HBO studie People and Business Management afgerond. Na het maken van een rondreis door Zuid-Afrika, een puppy te hebben gekocht en vooral heel veel leuke dingen gedaan te hebben; was ik in het nieuwe jaar klaar voor de volgende uitdaging. Waar beter deze stap te zetten dan bij de grootste makelaar van het mooie Limburg. Zelf vind ik het heerlijk om lekker thuis te zijn en daarom vind ik het super dat ik bij Damen een bijdrage kan leveren aan de zoektocht van onze klanten naar een echt thuisgevoel. Een gedreven en gezellig team, wat elke dag weer met veel energie klaar staat voor de klanten, geeft mij extra motivatie. Wie weet tot snel!
home icon