Damen O.G.

Team Damen

Bij Damen werken we samen als een team, want samen weten we meer. Er komt zoveel bij kijken als je een huis gaat kopen of verkopen.
De makelaar, de hypotheekadviseur en de verzekeringsadviseur spelen hier allemaal een belangrijke rol. Wij hebben al deze experts samen in 1
kantoor, omdat we weten dat samenwerken het beste, voordeligste en snelste resultaat oplevert voor jou.
Veel tevreden klanten gingen je al voor. Hun reviews lees je hier.

Bram Zwartjes

Bram Zwartjes

Verzekeringsadviseur

Tijdens mijn afstudeerstage Commerciële Economie groeide mijn interesse voor de financiële dienstverlening, met name op het gebied van schadeverzekeringen.

Met mijn diploma op zak begon ik aan een traineeship verzekeringen bij Rabobank Nederland. Een combinatie van leren en werken zorgde ervoor dat ik na drie maanden inzetbaar was als commercieel binnendienstmedewerker op de verzekeringsafdeling van een lokale Rabobank.

Klanten adviseren over uiteenlopende schadeverzekeringen en behulpzaam zijn in geval van schade gaf mij energie. Mijn pijlen ging ik richten op de functie verzekeringsadviseur. Damen Hypotheken & Verzekeringen kwam op het juiste moment met de juiste vacature. Vanaf 2008 ben ik werkzaam als verzekeringsadviseur en schadebehandelaar voor particuliere en zakelijke schadeverzekeringen bij Damen Hypotheken & Verzekeringen.

Werken bij Damen betekent voor mij ondernemerschap in loondienst, daarom werk ik al 9 jaar bij Damen Verzekeringen.

home icon