Damen O.G.

Park Hoogveld

6418 NB, Heerlen Project website
van € 185.000,- tot € 556.000,- v.o.n.

Beschrijving

Aan de zuidelijke rand van Heerlen, in een typisch stukje van het glooiend Limburgse heuvelland, ligt Park Hoogveld.
Park Hoogveld biedt u het beste uit twee werelden: de levendigheid van het talrijke groen in en om de woonwijk en stijlvolle moderne woningen.

In Park Hoogveld kunnen wij u momenteel diverse bouwkavels en fraaie projectmatige woningen aanbieden.

Vrije bouwkavels:
In Park Hoogveld worden over het nieuwbouwplan verspreid bouwkavels uitgegeven. Hierop kunt u zelf, samen met de architect van uw keuze, uw droomhuis realiseren. Hoge kwaliteit en variatie in architectuur zijn de pijlers waarop Park Hoogveld wordt ingericht. Dat geldt ook voor de woningen die in eigen beheer worden gebouwd. Het beeldkwaliteitsplan geeft hiervoor duidelijke richtlijnen en waarborgt de nodige samenhang en kwaliteit.
Wij kunnen u diverse kavels aanbieden variërend in grootte van 620 tot 1.149 m² met prijzen vanaf € 185.000,- v.o.n.

Projectmatige woningbouw:
Voor de diverse woningen in het aanbod kijkt u verder op objectniveau. Er is keuze uit een grote diversiteit aan woningtypes; Halfvrijstaande woningen, fraaie vrijstaande woningen en zeer luxe villa’s, waarvan een deel ook levensloopbestendig.
Dit plan is uniek van opzet en de woningen worden gerealiseerd op mooie ruime percelen.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 160-173 m²
Perceeloppervlakte 259-1.295 m²
Inhoud 1-1.000 m³
Aantal woningen 16
+ Lees meer

Objecttypen

6 vrijstaand geschakelde cascadewoningen

van € 475.000,- tot € 556.000,- v.o.n.
6 Cascadewoningen / Hoogveldlaan - Kavel 302 t/m 307

Aan de Hoogveldaan komen deze 6 fraaie en architectonisch doordachte woningen te liggen als volgende schakel in de voltooiing van dit mooie project. Qua ontwerp en uitstraling zijn de woningen uniek, maar tegelijkertijd sluiten ze ook naadloos aan op de belendende bebouwing.

De woningen zijn vrijstaand en grotendeels geschakeld via de garages. Kavel 302 en 307 hebben de garage vrijstaand liggen, waarbij kavel 307 een handige extra inpandige berging heeft. Op de begane grond betreedt u de woning middels een ruime entree met toegang tot de toiletruimte en de meterkast. De royale living is mooi licht door de vele ramen met de zitkamer aan de voorzijde. De royale leefkeuken is gelegen aan de achterzijde en biedt via de openslaande deuren toegang tot de zonnige tuin. Met de ligging op het Westen is het hier goed toeven in de (avond)zon. Kavel 303 t/m 306 beschikken door hun unieke ontwerp over een royale carport aan de voorzijde waar de auto fijn beschut gestald kan worden.

Op de eerste etage bevinden zich drie ruime slaapkamers en de volledig ingerichte badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel. Separaat gelegen is er ook een tweede toilet met fonteintje. De tweede etage biedt mogelijkheden voor een royale vierde slaap-/zolderkamer en daarnaast is er de technische ruimte te vinden met de opstelling van de omvormer, warmtepomp, boiler en witgoedaansluitingen.

Hoewel de woningen veel gelijkenissen vertonen, zijn ze op hun eigen wijze allemaal uniek. Dit komt door de variatie in materialisering met een gemêleerd gebruik van stuc- en metselwerk, afwijkende breedtematen, wisselende gevelindelingen etc. Hierdoor ontstaat er een divers maar toch ook homogeen straatbeeld.

Pluspunten :
• Moderne strakke architectuur;
• Standaard 4 ruime slaapkamers;
• Kavel 307 met inpandig een extra berging op de begane grond;
• Kavel 303 t/m 306 met inpandig bereikbare garage en ruime carport;
• Complete badkamer v.v. tegelwerk, ligbad, douche en dubbele wastafel;
• Separaat toilet op eerste etage;
• Standaard v.v. vloerverwarming op elke verdieping;
• Optimaal geïsoleerd (energiezuinig) v.v. zonnepanelen en gasloos;
• Gelegen op mooie percelen van circa 286 t/m 536 m2;
• De woning wordt gebouwd met woningborg garantie.

Interesse?
Wij willen u vragen om uw interesse in de woningen uit te spreken voor 28 mei. Gedurende deze periode kunt u bij ons de informatie opvragen en uw voorkeur voor een of meer kavels uitspreken door ons een ingevuld inschrijfformulier aan te leveren wat u bij ons kunt opvragen. Wij hopen u dan zo spoedig mogelijk in de week van 31 mei te informeren over de interesse in het plan en of we met u voor een bepaalde kavel in gesprek kunnen gaan.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 160-173 m²
Perceeloppervlakte 259-536 m²
Inhoud 655-698 m³
Aantal woningen 2 (van 6)

Bouwkavels Park Hoogveld

van € 185.000,- tot € 270.500,- v.o.n.
Riante bouwkavels op Park Hoogveld van 620-1149 m²!

Aan de zuidelijke rand van Heerlen, in een typisch stukje van het glooiende Limburgse heuvelland, is Park Hoogveld gelegen. Park Hoogveld biedt u het beste uit 2 werelden. Enerzijds de levendigheid en het gemak van alle stadse voorzieningen in de buurt, anderzijds de rust en ruimte van het talrijke groen in en om de woonwijk. Wonen in Park Hoogveld betekent genieten van een diverse en moderne straatbeeld binnen een parkachtige omgeving. Park Hoogveld is een vernieuwende woonwijk, met ruimte voor uw droomhuis!

In Park Hoogveld worden over het nieuwbouwplan verspreid bouwkavels uitgegeven. Hierop kunt u zelf, samen met de architect van uw keuze, uw droomhuis realiseren. Hoge kwaliteit en variatie in architectuur zijn de pijlers waarop Park Hoogveld wordt ingericht. Dat geldt ook voor de woningen die in eigen beheer worden gebouwd. Het beeldkwaliteitsplan geeft hiervoor duidelijke richtlijnen en waarborgt de nodige samenhang en kwaliteit.

Wij kunnen u diverse kavels aanbieden variërend in grootte vanaf 620 m2 met prijzen vanaf € 185.000,-.

Voor meer informatie neemt u contact op met Jos Toussaint van Damen Makelaardij in Heerlen.
+ Lees meer
Perceeloppervlakte 620-1.149 m²
Aantal woningen 1
home icon