Damen O.G.

Park Hoogveld

6418 NB, Heerlen Project website
van € 185.000,- tot € 556.000,- v.o.n.

Beschrijving

Aan de zuidelijke rand van Heerlen, in een typisch stukje van het glooiend Limburgse heuvelland, ligt Park Hoogveld.
Park Hoogveld biedt u het beste uit twee werelden: de levendigheid van het talrijke groen in en om de woonwijk en stijlvolle moderne woningen.

In Park Hoogveld kunnen wij u momenteel diverse bouwkavels en fraaie projectmatige woningen aanbieden.

Vrije bouwkavels:
In Park Hoogveld worden over het nieuwbouwplan verspreid bouwkavels uitgegeven. Hierop kunt u zelf, samen met de architect van uw keuze, uw droomhuis realiseren. Hoge kwaliteit en variatie in architectuur zijn de pijlers waarop Park Hoogveld wordt ingericht. Dat geldt ook voor de woningen die in eigen beheer worden gebouwd. Het beeldkwaliteitsplan geeft hiervoor duidelijke richtlijnen en waarborgt de nodige samenhang en kwaliteit.
Wij kunnen u diverse kavels aanbieden variërend in grootte van 620 tot 1.149 m² met prijzen vanaf € 185.000,- v.o.n.

Projectmatige woningbouw:
Voor de diverse woningen in het aanbod kijkt u verder op objectniveau. Er is keuze uit een grote diversiteit aan woningtypes; Halfvrijstaande woningen, fraaie vrijstaande woningen en zeer luxe villa’s, waarvan een deel ook levensloopbestendig.
Dit plan is uniek van opzet en de woningen worden gerealiseerd op mooie ruime percelen.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 160-173 m²
Perceeloppervlakte 259-1.295 m²
Inhoud 1-1.000 m³
Aantal woningen 16
+ Lees meer

Objecttypen

4 halfvrijstaande woningen

van € 349.000,- tot € 449.000,- v.o.n.
4 halfvrijstaand geschakelde woningen / Vogelmuur - Kavel 203 t/m 206

Deze moderne woningen worden uitgevoerd in lichtgrijs metselwerk, elk gelegen op een ruim perceel variërend van ca. 288 tot 398 m2.

Er is keuze uit twee verschillende woningtypes: type A met een extra verdieping of type B.

Vanuit de ruime woonkamer is er direct tuincontact middels de openslaande deuren. Boven bevinden zich drie mooie slaapkamers en een complete badkamer met modern sanitair (ligbad en wastafel) en tegelwerk. Tevens separaat een tweede toilet. De woningen op kavel 203 en 205 hebben daarnaast een extra verdieping, alwaar geheel naar eigen wens bijvoorbeeld extra slaapkamers of een werkkamer gerealiseerd kunnen worden.

De woningen zijn gasloos, voorzien van vloerverwarming, zonnepanelen en een warmtepomp en daardoor zeer energiezuinig. Er worden ook nog verschillende opties aangeboden om de woning naar eigen smaak te finetunen.

Kortom een heerlijke gezinswoning met optimaal wooncomfort.

Pluspunten :
• Moderne strakke architectuur;
• Standaard 3 ruime slaapkamers;
• Woning kavel 203 en 204 voorzien van 2e verdieping;
• Woning kavel 204 en 206 hebben een balkon aan de voorzijde;
• Complete badkamer v.v. tegelwerk, ligbad en wastafel;
• Aparte toiletruimte 1e verdieping;
• Standaard v.v. vloerverwarming;
• Optimaal geïsoleerd (energiezuinig) v.v. zonnepanelen;
• Inpandige garage;
• Diverse opties om de woning aan te passen;
• Gelegen op mooie percelen van circa 288 t/m 398 m2;
• De woning wordt gebouwd met woningborg garantie.

Interesse?
Wij willen u vragen om uw interesse in de woningen uit te spreken voor 4 januari indien mogelijk. Gedurende deze periode kunt u bij ons de informatie opvragen en uw voorkeur voor een of meer kavels uitspreken door ons een ingevuld inschrijfformulier aan te leveren wat u bij ons kunt opvragen. Wij hopen u dan zo spoedig mogelijk in de week van 4 januari te informeren over de interesse in het plan en of we met u voor een bepaalde kavel in gesprek kunnen gaan.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 104-164 m²
Perceeloppervlakte 288-398 m²
Inhoud 470-675 m³
Aantal woningen 4

5 vrijstaande cascadewoningen

van € 419.000,- tot € 495.000,- v.o.n.
5 Cascadewoningen / Hoogveldlaan - Kavel 336 t/m 340

In Park Hoogveld worden deze 5 fraaie cascadewoningen gerealiseerd. Samen vormen ze weer een geheel nieuwe schakel van de bestaande bebouwing langs de Hoogveldlaan.

De woningen zijn vrijstaand en geschakeld via de garages. Op de begane grond betreedt u de woning middels een ruime entree waarna u uitkomt in de leefruimte, onderverdeeld in de living/woonkamer en de semi open keuken. Op de eerste etage bevinden zich drie slaapkamers en de volledig ingerichte badkamer met ligbad, douche en toilet. Op de tweede verdieping, bereikbaar via een vaste trap, de 4e slaapkamer en de technische ruimte.

Verder is er differentiatie tussen de woningen qua uitvoering. Zo hebben de twee buitenste woningen een grotere keuken en ruimere derde slaapkamer en ook is er afwisseling in het gebruik van metsel- en stucwerk tussen de diverse woningen.. Alle woningen langs deze laan zijn uitgevoerd in dezelfde stijl met strakke elementaire vormen. Hierdoor ontstaat er een divers maar homogeen straatbeeld.

Deze fijne gezinswoningen zijn zeer geliefd, hebben lekker veel woonruimte en een prima indeling met als extra de tweede verdieping alwaar zich een ruime vierde slaapkamer bevindt. Kortom; elk van deze woningen bezit juist die factoren waaraan een comfortabel familiehuis dient te voldoen.

Pluspunten :
• Moderne strakke architectuur;
• Standaard 4 ruime slaapkamers;
• Kavel 336 en 340 v.v. ruimere keuken + ruimere derde slaapkamer
• Complete badkamer v.v. tegelwerk, ligbad, douche, toilet en wastafel;
• Standaard v.v. vloerverwarming;
• Optimaal geïsoleerd (energiezuinig) v.v. zonnepanelen;
• Garage naast of achter woning;
• Diverse opties om de woning aan te passen;
• Gelegen op mooie percelen van circa 281 t/m 522 m2
• De woning wordt gebouwd met woningborg garantie;

Interesse?
Wij willen u vragen om uw interesse in de woningen uit te spreken voor 4 januari indien mogelijk. Gedurende deze periode kunt u bij ons de informatie opvragen en uw voorkeur voor een of meer kavels uitspreken door ons een ingevuld inschrijfformulier aan te leveren wat u bij ons kunt opvragen. Wij hopen u dan zo spoedig mogelijk in de week van 4 januari te informeren over de interesse in het plan en of we met u voor een bepaalde kavel in gesprek kunnen gaan.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 145-152 m²
Perceeloppervlakte 281-522 m²
Inhoud 639-691 m³
Aantal woningen 5

6 vrijstaand geschakelde cascadewoningen

van € 475.000,- tot € 556.000,- v.o.n.
6 Cascadewoningen / Hoogveldlaan - Kavel 302 t/m 307

Aan de Hoogveldaan komen deze 6 fraaie en architectonisch doordachte woningen te liggen als volgende schakel in de voltooiing van dit mooie project. Qua ontwerp en uitstraling zijn de woningen uniek, maar tegelijkertijd sluiten ze ook naadloos aan op de belendende bebouwing.

De woningen zijn vrijstaand en grotendeels geschakeld via de garages. Kavel 302 en 307 hebben de garage vrijstaand liggen, waarbij kavel 307 een handige extra inpandige berging heeft. Op de begane grond betreedt u de woning middels een ruime entree met toegang tot de toiletruimte en de meterkast. De royale living is mooi licht door de vele ramen met de zitkamer aan de voorzijde. De royale leefkeuken is gelegen aan de achterzijde en biedt via de openslaande deuren toegang tot de zonnige tuin. Met de ligging op het Westen is het hier goed toeven in de (avond)zon. Kavel 303 t/m 306 beschikken door hun unieke ontwerp over een royale carport aan de voorzijde waar de auto fijn beschut gestald kan worden.

Op de eerste etage bevinden zich drie ruime slaapkamers en de volledig ingerichte badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel. Separaat gelegen is er ook een tweede toilet met fonteintje. De tweede etage biedt mogelijkheden voor een royale vierde slaap-/zolderkamer en daarnaast is er de technische ruimte te vinden met de opstelling van de omvormer, warmtepomp, boiler en witgoedaansluitingen.

Hoewel de woningen veel gelijkenissen vertonen, zijn ze op hun eigen wijze allemaal uniek. Dit komt door de variatie in materialisering met een gemêleerd gebruik van stuc- en metselwerk, afwijkende breedtematen, wisselende gevelindelingen etc. Hierdoor ontstaat er een divers maar toch ook homogeen straatbeeld.

Pluspunten :
• Moderne strakke architectuur;
• Standaard 4 ruime slaapkamers;
• Kavel 307 met inpandig een extra berging op de begane grond;
• Kavel 303 t/m 306 met inpandig bereikbare garage en ruime carport;
• Complete badkamer v.v. tegelwerk, ligbad, douche en dubbele wastafel;
• Separaat toilet op eerste etage;
• Standaard v.v. vloerverwarming op elke verdieping;
• Optimaal geïsoleerd (energiezuinig) v.v. zonnepanelen en gasloos;
• Gelegen op mooie percelen van circa 286 t/m 536 m2;
• De woning wordt gebouwd met woningborg garantie.

Interesse?
Wij willen u vragen om uw interesse in de woningen uit te spreken voor 28 mei. Gedurende deze periode kunt u bij ons de informatie opvragen en uw voorkeur voor een of meer kavels uitspreken door ons een ingevuld inschrijfformulier aan te leveren wat u bij ons kunt opvragen. Wij hopen u dan zo spoedig mogelijk in de week van 31 mei te informeren over de interesse in het plan en of we met u voor een bepaalde kavel in gesprek kunnen gaan.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 160-173 m²
Perceeloppervlakte 259-536 m²
Inhoud 655-698 m³
Aantal woningen 2 (van 6)

Bouwkavels Park Hoogveld

van € 185.000,- tot € 270.500,- v.o.n.
Riante bouwkavels op Park Hoogveld van 620-1149 m²!

Aan de zuidelijke rand van Heerlen, in een typisch stukje van het glooiende Limburgse heuvelland, is Park Hoogveld gelegen. Park Hoogveld biedt u het beste uit 2 werelden. Enerzijds de levendigheid en het gemak van alle stadse voorzieningen in de buurt, anderzijds de rust en ruimte van het talrijke groen in en om de woonwijk. Wonen in Park Hoogveld betekent genieten van een diverse en moderne straatbeeld binnen een parkachtige omgeving. Park Hoogveld is een vernieuwende woonwijk, met ruimte voor uw droomhuis!

In Park Hoogveld worden over het nieuwbouwplan verspreid bouwkavels uitgegeven. Hierop kunt u zelf, samen met de architect van uw keuze, uw droomhuis realiseren. Hoge kwaliteit en variatie in architectuur zijn de pijlers waarop Park Hoogveld wordt ingericht. Dat geldt ook voor de woningen die in eigen beheer worden gebouwd. Het beeldkwaliteitsplan geeft hiervoor duidelijke richtlijnen en waarborgt de nodige samenhang en kwaliteit.

Wij kunnen u diverse kavels aanbieden variërend in grootte vanaf 620 m2 met prijzen vanaf € 185.000,-.

Voor meer informatie neemt u contact op met Jos Toussaint van Damen Makelaardij in Heerlen.
+ Lees meer
Perceeloppervlakte 620-1.149 m²
Aantal woningen 1

Luxe vrijstaande woningen

van € 419.000,- tot € 509.000,- v.o.n.
Heerlijk wonen in Park Hoogveld Heerlen

Deze prachtige vrijstaande woningen, elk gelegen op een ruim perceel variërend vanaf circa 395 m² tot 511 m², worden uitgevoerd in strak metselwerk in lichtgrijze tint met lichte kozijnen en diverse exclusieve detailleringen.

De woonkamer is aan de voorzijde gesitueerd en het eetgedeelte aan de achterzijde met aansluitend de ruime keuken en bijkeuken.

Er is direct tuincontact middels de schuifpui. Inpandige garage voorzien van kantelpoort. Op de verdieping bevinden zich drie mooie slaapkamers en een heerlijke grote badkamer met ligbad, twee wastafels en douche, voorzien van modern sanitair en tegelwerk. Separaat tweede toilet en berging.

De woningen worden geleverd zonder keukeninrichting, wel met aansluitpunten E/W conform opgave aannemer.

De woningen hebben een hoog afwerkingsniveau; zijn comfortabel ingedeeld (o.a. vloerverwarming), energiezuinig en standaard voorzien van zonnepanelen. Vraag de aannemer naar de optiemogelijkheden om de woning aan te passen aan de eigen woonwensen.

Kortom een heerlijke ruime gezinswoning met optimaal wooncomfort.

Pluspunten:
Ruim en comfortabel ingedeeld;
Standaard 3 slaapkamers;
Badkamer en toilet v.v. modern tegelwerk en sanitair;
Hoog afwerkingsniveau;
Optimaal geïsoleerd (energiezuinig) en gasloos.
voorzien van vloerverwarming en zonnepanelen;
Diverse opties om de woning aan te passen;
Woningen worden gebouwd met woningborg garantie;
Inclusief garage.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 137-175 m²
Perceeloppervlakte 395-557 m²
Inhoud 605-700 m³
Aantal woningen 5
home icon