Damen O.G.

Groenplaats Radekheim

Groenplaats, 3621, Lanaken
van € 299.500,- tot € 443.500,- v.o.n.

Beschrijving

Dit woonproject wordt aangeboden door het Belgisch makelaarskantoor Eurinvesco Vastgoed en Advies

Nieuw woonproject "Radekheim" in hartje Oud-Rekem met appartementen, stadswoningen en grote parkeerkelder
Nieuwbouwproject "Radekheim" zal worden gerealiseerd in hartje Oud-Rekem. In de eerste fase zullen 10 appartementen, 8 stadswoningen en 2 commerciële ruimtes ontwikkeld worden, met een ondergrondse parkeergarage voor alle bewoners.
OPLEVERING EIND 2021!!!

Project "Radekheim" zal worden gerealiseerd aan de gezellige Groenplaats, in hartje Oud-Rekem, waar tal van gezellige terrasjes en restaurants gelegen zijn. Heerlijk om ’s morgens te ontwaken met een koffie of de dag af te sluiten met een streekbiertje. In Rekem treft u alles op wandelafstand van uw huis, waaronder diverse supermarkten (Aldi, Jumbo), kleuter- en basisschool, bakker, krantenwinkel etc. Vanaf het moment dat u Radekheim betreedt, ervaart u de rust door de omsloten groene omgeving.

In het groen
Een belangrijk aandachtspunt van dit project is het toevoegen van groenvoorzieningen die bijdragen aan een aangename woonomgeving. Radekheim heeft daarom verschillende groene zones met grasperken en streekgebonden struiken en een prachtige bloemenperk op het binnenplein. Enkele bankjes bevinden zich in het midden van die zones en zijn perfect om op een zonnige dag te ontspannen.

Zes appartementen aan het Poortgebouw – BLOK A
De eerste residentie bestaat uit drie bouwlagen met 6 appartementen. Deze blok ligt naast het statige Poortgebouw. Elk appartement is voorzien van een open leefruimte, twee slaapkamers, een ruim inpandig terras, ondergrondse parking en beschikt over een woonoppervlakte van 119,70 m². De appartementen genieten van een mooi uitzicht op het groen.

Vier appartementen aan de Groenplaats – BLOK B
De andere residentie is gesitueerd aan de Groenplaats en heeft op het gelijkvloers twee commerciële ruimten en een ontsluiting tot een ondergrondse parkeergarage. Op de twee andere verdiepingen zijn nog 4 appartementen. Deze hebben een woonoppervlakte van 156 m². Elk beschikken ze over een grote leefruimte, een gezellig inpandig terras, twee slaapkamers met elk een eigen badkamer.

Door de grote ondergrondse parkeergarage zal iedereen kunnen beschikken over een parkeerplaats voor de wagen. Alle appartementen zullen worden voorzien van een moderne tegelvloer met vloerverwarming, een ingerichte keuken en badkamer. Vanaf het begin zal een binnenhuisarchitect u verder begeleiden in de verdere inrichting en afwerking van uw nieuwe thuis. Meer informatie hierover kunt u terugvinden in het lastenboek, dat u op onze website kunt downloaden.

BLOK A
Appartement A1 - Gelijkvloers - bruto woonopp. 106 m² - Verkoopprijs € 299.500
Appartement A2 - Gelijkvloers - bruto woonopp. 106 m² - Verkoopprijs € 299.500
Appartement A3 - 1ste Verdieping - bruto woonopp. 106 m² - Verkoopprijs € 313.500
Appartement A4 - 1ste Verdieping - bruto woonopp. 106 m² - Verkoopprijs € 313.500
Appartement A5 - 2de Verdieping - bruto woonopp. 106 m² - Verkoopprijs € 323.500
Appartement A6 - 2de Verdieping - bruto woonopp. 106 m² - Verkoopprijs € 323.500

BLOK B
Commerciële ruimtes - VERKOCHT
Appartement B1 - 1ste Verdieping - bruto woonopp. 142 m² - Verkoopprijs € 443.500
Appartement B2 - VERKOCHT
Appartement B3 - 2de Verdieping - bruto woonopp. 137 m² - Verkoopprijs € 419.500
Appartement B4 - 2de Verdieping - bruto woonopp. 137 m² - Verkoopprijs € 419.500

Ondergrondse parkeergarage :
Vaste parkeerplaatsen, privé-bergingen, fietsenstalling, containerruimte en technische ruimtes.
- Parkeerplaats € 22.500
- Gehandicapten parkeerplaats € 30.000
- Berging vanaf € 3.000

Technische details :
Condenserende gasketel, vloerverwarming, aluminium kozijnen met dubbele, isolerende beglazing, E-peil E40, geïsoleerde groendaken, mechanische ventilatiesysteem D

Binnenafwerking : keramische tegelvloeren, keukenopstelling en badkamerinrichting conform lastenboek, pleister/spuitwerk, terrastegels, tegelwerk badkamer

* prijzen zijn exclusief btw, registratierechten, notariskosten, deelname basisakte en aansluiting nutsvoorzieningen
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Aantal woningen 1
+ Lees meer
home icon