Damen O.G.

Parkzicht te Eijsden

Cramignonstraat, 6245 CP, Eijsden
van € 270.000,- tot € 470.000,- v.o.n.

Beschrijving

BINNENKORT IN DE VERKOOP!

Rustiek wonen in Parkzicht
Een groot nieuw park in Eijsden. 't Veldje in Eijsden krijgt uitbreiding. Aan het nieuwe park staan straks 23 nieuwe huizen met een uiterlijk dat perfect bij de rest van het dorp past. Kinderen spelen tikkertje op straat en jij maakt een praatje met de buren. Nieuw en vertrouwd wonen in Eijsden.

Visie op nieuwbouw Parkzicht
Door middel van duurzame nieuwbouw groene elementen in en rond het dorp samenbrengen? Dat kan: in Parkzicht! Nieuwbouwplan ’t Veldje - waar Parkzicht deel van uitmaakt - richt zich op het verbinden van de groene oevers van de Maas, de kasteeltuin van Eijsden en Breust. Onder meer door het vergroten van het bestaande open veld krijgt het groen meer ruimte in Eijsden.

Parkachtig groen karakter
Door de bestaande open ruimte uit te breiden, ontstaat er een groot park waarin de karakteristieke bestaande bomen zoveel mogelijk bewaard blijven. Een prachtige plek om te wandelen, te ontspannen en buurtgenoten te ontmoeten. De nieuwbouwwoningen die aan de omliggende straten van ‘t Veldje komen te liggen, krijgen eveneens veel groene buitenruimte. Zo ontstaat er midden in Eijsden een mooie groene verbinding richting het natuurrijke landschap in de omgeving.

Duurzaam gebouwd
Qua architectuur voegt dit nieuwbouwplan zich uiteraard naar de omliggende woningen. Parkzicht biedt je wonen in een karakteristieke omgeving, met het comfort van nu: puur, fris en onbeschreven. Je hebt jarenlang geen omkijken naar het onderhoud. We maken gebruik van hoogwaardige materialen en isolatie waardoor je duurzaam en bewust woont. Onze nieuwbouwhuizen zijn 30% zuiniger dan woningen die pakweg 25 jaar geleden zijn gebouwd. Zo hebben de woningen in Parkzicht standaard energielabel A.

Start verkoop gepland
De eerste informatieavond over Parkzicht is inmiddels al een tijdje achter de rug. Hier presenteerden we de eerste schetsen van de woningen, en maakten belangstellenden alvast kennis met de diversiteit aan woningen en de gekozen architectuurstijl. Nu zijn we druk doende met alle voorbereidingen; welstandsgoedkeuring, afspraken met de aannemer, de woningen verder ontwikkelen. Start verkoop staat gepland voor juni 2019.

Voor meer informatie:
https://www.nieuwbouw-parkzicht.nl/
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 131-198 m²
Perceeloppervlakte 118-366 m²
Inhoud 504-764 m³
Aantal woningen 23
+ Lees meer

Recent bekeken

home icon