Damen O.G.

Hoolhoes

Judeaweg, 6222 BM, Maastricht Project website
van € 285.000,- tot € 440.000,- v.o.n.

Beschrijving

In voorbereiding
Tijdens de voorbereidingsfase worden het aantal belangstellenden geregistreerd. Het aantal geregistreerde belangstellenden voor deze woningtypes zijn belangrijk voor de haalbaarheid van het plan. Hoe meer belangstellende zich aanmelden, hoe groter de slagingskansen zijn op het vervullen van een belangrijke opschortende voorwaarde (ná start verkoop), namelijk dat 70% van de woningen is verkocht.

Abonneer u nu alvast op de nieuwsbrief via de projectwebsite en geef uw interesse door aan Damen Makelaardij Maastricht. Dan ontvangt u een bericht op het moment dat het aanbod online komt te staan. Op dit moment is er nog geen brochure beschikbaar. Deze zult u te zijner tijd ontvangen van ons. Onderstaand alvast e.e.a. aan informatie!

Nieuwbouwwoningen Hoolhoes
De buurten Limmel en Nazareth in Maastricht krijgen een nieuw, levendig hart. Hoolhoes! In het nieuwe centrum komen winkels en voorzieningen, 28 sociale huurappartementen en 42 koopwoningen. Hier woon je rustig dicht bij een groen plantsoen en met de winkels, een school en voorzieningen letterlijk om de hoek.

Door de variatie in de grootte en het type huizen is Hoolhoes straks een fijne woonplek voor iedereen. Jonge stellen kopen hier hun eerste huis, ouderen wonen prettig dicht bij de voorzieningen en gezinnen vinden in Hoolhoes een plek waar kinderen vrij op kunnen groeien. De opzet is ruim en groen. Alle woningen hebben een achtertuin en/of een voortuin. Je auto parkeer je straks op eigen terrein.

In Hoolhoes komen in totaal 42 nieuwe koopwoningen, waarvan er 9 patiowoningen zijn en 33 hoek- en rij woningen. Bij de ontwikkeling van Hoolhoes is duurzaamheid heel belangrijk. Dus krijgen de gasloze nul-op-de-meterwoningen een warmtepomp en zonnepanelen. Ook de isolatie is erg goed. Het resultaat: een zuinig huis en een energierekening van (bijna) nul! Bij alle privéparkeerplaatsen op eigen terrein bieden we de mogelijkheid voor het opladen van een elektrische auto.

Ligging Hoolhoes
Hoolhoes ligt in het prachtige Limburgse Maastricht, precies tussen de buurten Limmel en Nazareth in. Met de realisatie van de ondergrondse spoorweg zijn de buurten met elkaar verbonden. Wanneer je in Hoolhoes woont, woon je dicht bij een groen plantsoen en met de winkels, een school en voorzieningen letterlijk om de hoek.

Bereikbaarheid Hoolhoes
Hoolhoes in Maastricht ligt precies tussen de buurten Limmel en Nazareth in en is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. Maar in deze omgeving kun je ook prima uit de voeten met een fiets! Fiets bijvoorbeeld naar het centrum van Maastricht of verken de prachtige natuur in de omgeving.

Pak je de auto? Wanneer je in Hoolhoes woont, woon je niet ver van de snelwegen A2 en A79. Zo rijd je gemakkelijk naar andere grote steden zoals Heerlen en Valkenburg. Wil je naar het centrum van Maastricht? Met de auto ben je er in 10 minuten.

Ook het openbaar vervoer is goed geregeld in de buurt van nieuwbouwplan Hoolhoes. Zo fiets je in 5 minuten naar station Maastricht Noord. Of pak de bus naar het centrum van Maastricht, waar je ook op de trein kan stappen richting andere steden. In de buurt van de nieuwbouwwijk zijn er verschillende bushaltes aanwezig op 5 minuten loopafstand.

Voorzieningen in Hoolhoes
Woon je straks in Hoolhoes, dan vind je alle dagelijkse voorzieningen op loopafstand! Je wandelt zo naar de winkels en naar school en onder de appartementen komt er een Jan Linders-supermarkt. Daarnaast is er ruimte voor horeca, kleinere winkels en dienstverlening. Allemaal binnen handbereik dus!

Wonen in Maastricht
De Limburgse hoofdstad Maastricht biedt tal van leuke activiteiten en evenementen. Waan je in de gemoedelijke oude winkelstraatjes met leuke boetiekjes. Strijk neer op het Onze Lieve Vrouwe plein of op het Vrijthof voor een heerlijk biertje of ga uit eten bij de lekkerste restaurants. Het wordt niet voor niets de bourgondische stad van het zuiden genoemd. De stad staat bol van de geschiedenis met prachtige kerken en de Sint Servaasbrug. Wist je dat deze brug in de late middeleeuwen is gebouwd ter vervanging van een brug die door de Romeinen is aangelegd? Dit en nog veel meer maakt Maastricht een bijzondere stad om in te wonen.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 108-167 m²
Perceeloppervlakte 124-390 m²
Inhoud 415-710 m³
Aantal woningen 42
+ Lees meer

Objecttypen

Hoekwoning

van € 305.000,- tot € 335.000,- v.o.n.
In Hoolhoes komen 8 hoekwoningen van 121 m2 met een vrijstaande berging en een parkeerplaats op eigen terrein of een naastgelegen parkeerplaats. Met een volwaardige tweede verdieping biedt de hoekwoning extra ruimte. In de woonkamer met open keuken kun je straks je hoekbank kwijt en een fijne eethoek inrichten.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer met wastafel, douche en toilet. Op de tweede verdieping vind je slaapkamer nummer 4 en een overloop.

De zonnepanelen op het dak zijn ook nog eens voordelig en milieubewust. Ook beschikken de woningen over een warmtepomp. Met deze moderne technieken heeft een gemiddeld gezin, bij bewust energieverbruik, geen energielasten. Een echte nul-op-de-meterwoning!
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 121 m²
Perceeloppervlakte 179-390 m²
Inhoud 515 m³
Aantal woningen 8

Tussenwoning

van € 285.000,- tot € 295.000,- v.o.n.
In Hoolhoes komen 25 rijwoningen van 108 m2 met een vrijstaande berging en een parkeerplaats op eigen terrein of een naastgelegen parkeerplaats. In de woonkamer met open keuken heb je straks genoeg ruimte voor een knusse zithoek en een eettafel waar het hele gezin aan kan zitten.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer met wastafel, douche en toilet. Op de zolder is er nog ruimte voor een hobbykamer of een speelplek voor de kinderen.

De zonnepanelen op het dak zijn ook nog eens voordelig en milieubewust. Ook beschikken de woningen over een warmtepomp. Met deze moderne technieken heeft een gemiddeld gezin, bij bewust energieverbruik, geen energielasten. Een echte nul-op-de-meterwoning!
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 108 m²
Perceeloppervlakte 124-187 m²
Inhoud 415 m³
Aantal woningen 25
home icon