Damen O.G.

De Chocoladefabriek, Tongeren

Ambyerstraat-Noord, 6225, Maastricht Project website
van € 304.500,- tot € 570.500,- v.o.n.

Beschrijving

Grenzeloos wonen in de Chocoladefabriek

In Tongeren staat de voormalige Chocoladefabriek. Een iconische reus met een eeuw geschiedenis op de teller. Om de toekomst te verzekeren kreeg het gebouw een herbestemming als woonproject. De renovatie is grotendeels afgerond. De eerste lofts zijn opgeleverd en al bewoond. De nog beschikbare lofts kunnen binnen 4 maanden afgewerkt worden.

De typische kenmerken van de Chocoladefabriek werden bewaard, van het grote glasraam tot de kleinste details van de trapleuning. De indeling en het gebruik van de ruimtes zijn afgestemd op het gebouw. Via het fietspad achter de Chocoladefabriek sta je meteen midden in de natuur. Bovendien is het een zeer centrale ligging en woon je op 10 minuten rijden van de E313 en heb je via de E40 een vlotte verbinding naar Leuven en Brussel of naar Maastricht via de N79. Dit uniek project zorgt voor kriebels in de buik en inspiratie onder de creatievelingen.

De Chocoladefabriek biedt 13 woontypes:
Type A tot K+N:
In het bestaande fabrieksgebouw komen er 3 woningen en 44 lofts, elk met een eigen terras dat uitkijkt op de tuin. De hoge plafonds maken het mogelijk om er een tussenplateau in te plaatsen. De bewoners van de eerste verdieping hebben een bijzondere toegang via een brede passerelle op het dak en een fantastisch dakterras. Enkel van Type B, C en D zijn nog een aantal beschikbaar.

Type L,M en O:
Naast het bestaande gebouw zijn er twee delen nieuwbouw die het project nog meer versterken. De look & feel van deze volgende fase sluit volledig aan bij de bestaande erfgoedparel. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Damen Makelaardij Maastricht.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 148-230 m²
Perceeloppervlakte 177-421 m²
Aantal woningen 50
+ Lees meer
home icon