Damen O.G.

Markus Keteer

Tournooiruwe, 6218, Maastricht
van € 249.500,- tot € 299.000,- v.o.n.

Beschrijving

Nieuwbouw 't Markus Keteer in Malberg te Maastricht
Hier wordt binnenkort gestart met een bijzonder stijlvol en compact nieuwbouwproject: ‘t Markus Keteer. 30 Woningen die zich kenmerken door een duurzame, strakke en minimalistische stijl en de moderne uitstraling. De woningen gaan binnenkort in verkoop. Deze moderne en stijlvolle woningen zijn niet alleen een lust voor het oog maar ook nog eens praktisch.

Deze sfeervolle rij- en hoekwoningen in twee typen zijn ideale starters en gezinswoningen. Ze bieden alle ruimte om heerlijk te leven. De woningen hebben een open keuken aan de voorzijde van de woning en aan de achterzijde een lichte woonkamer met een schuifpui naar de fijne achtertuin.

De eerste verdieping beschikt over drie slaapkamers en een badkamer. De 2e verdieping is naar eigen inzicht in te delen. De woningen beschikken allen over een berging in de achtertuin en er is een praktische achterom. Elke woning beschikt over één parkeerplaats op het (gezamenlijke) binnenterrein.

Houd je van lekker luieren in een ruime zithoek of brengt je al je avonden het liefst door aan de keukentafel? Is een uitgebreide Wellness-sessie je ultieme ontspanning of droom je van een walk-in closet? Per woningtype heb je de keuze uit diverse indelingsvarianten zoals Living, Culinair, Hotelsuite en Wellness met ieder hun eigen variaties. Per woningtype zijn er diverse mogelijkheden om je woning helemaal naar wens in te delen. Deze mogelijkheden ontdek je straks uitgebreid op Mijn Homestudios.

De getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen en indicatief. Impressies zijn onder voorbehoud van wijzigingen!

Omgeving:
Op slechts 15 minuten fietsen vanaf hartje Maastricht ligt het sfeervolle en levendige Malberg. Malberg ligt aan de westrand en telt ca. 5.200 inwoners en kent een hoog voorzieningenniveau, Malberg heeft een mix van bewoners. Er zijn tal van recreatiemogelijkheden en dus ook veel verschillende verenigingen. Er ligt een sportpark met veel activiteiten en in het wijkcentrum 'Centre Manjefiek Malberg' is het altijd levendig.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 108-124 m²
Perceeloppervlakte 108-138 m²
Inhoud 415-478 m³
Aantal woningen 30
+ Lees meer

Recent bekeken

home icon