Damen O.G.

Verkoop Sjtadshaof Roermond

De verkoop van Sjtadshaof aan de rand van Roermond verloopt heel snel

Aan de rand van Roermond wordt een nieuwe woonwijk gerealiseerd: Sjtadshaof. De eerste fase is inmiddels verkocht en bewoond, de tweede fase is in verkoop. Er zijn inmiddels 15 van de 22 woningen verkocht.

De hoek- en rijwoningen zijn allemaal verkocht, er zijn wel nog  2-onder-een-kapwoningen en er is nog een vrijstaand-geschakeld woonhuis te koop. Omdat de verkoop zo snel is verlopen, zal binnenkort de datum van start bouw bekend gemaakt worden. Voor de huizen die nog niet verkocht zijn, betekent dit dat er nu nog diverse uitbreidingsmogelijkheden beschikbaar zijn. Als de bouw gestart is, zijn helaas extra's zoals aanbouwen of dakkapellen niet meer mogelijk. Dus reageer daarom snel!

Er zijn bijvoorbeeld nog enkele XL twee-onder-een-kapwoningen met royale afmetingen beschikbaar. Drie woonlagen bieden een inhoud van maar liefst 525 m3 en een woonoppervlakte van 135 m2. Meer dan voldoende ruimte voor het hele gezin waarin iedereen zich in privacy kan terugtrekken. De L-vormige woonkamer met tuincontact staat in verbinding met de grote, open keuken. Deze keuken ligt aan de voorzijde van het huis en is een echte leefkeuken. Op de verdieping zijn drie grote slaapkamers en door de vaste trap naar de tweede verdieping is een vierde slaapkamer eenvoudig te maken. Deze XL-woningen hebben ook XL-tuinen, de percelen varieren van 238 tot maar liefst 397 m2 en hebben allemaal een garage. 

Lees meer op onze website, via onderstaande link: https://www.damen-og.nl/19-4a6-989/nieuwbouwproject/sjtadshaof-gershwinstraat-6044-roermond

 

home icon