Damen   Medewerkers 30Roland

Roland Kuijpers RMT, Makelaar

Hallo, Hierbij wil ik me even voorstellen, Roland Kuijpers, geboren en getogen in Linne en sinds 6 jaar, samen met mijn vrouw en zoon, woonachtend in Montfort.

Ik ben sinds 1998 werkzaam in de wereld van het “Vastgoed”, de 1ste 2 jaar als WOZ-taxateur en daarna, nu al ruim 14 jaar, als Register Makelaar-Taxateur o.z.  in de woningmakelaardij in de Regio Zuid- en Midden-Limburg.

Het vak als Makelaar is geen enkele dag hetzelfde, afwisselend en onvoorspelbaar. Mensen helpen met de grootste aan-/verkoop van hun leven blijft bijzonder!

In mijn “vrije” tijd ben ik inmiddels al bijna 2,5 jaar actief werkzaam bij de Brandweer VeiligheidsRegio Limburg Noord;  Post Montfort. Het 24 uur per dag 7 dagen per week opgeroepen kunnen worden voor diverse kleine tot zeer grote calamiteiten (Brand, Verkeersongevallen, Wateroverlast, Assistentie Ambulance/Politie, Dieren in nood etc.) maakt dit werk (hobby), evenals de makelaardij;  onvoorspelbaar, afwisselend en bijzonder met uiteraard hele leuke momenten en ook de minder leuke momenten.

Daarnaast ben ik al 33 jaar actief lid van de voetbalvereniging in Linne en sinds 2 jaar jeugdtrainer/leider van de voetbalclub in Montfort.