Damen   Medewerkers 90foto richard

Richard Creemers ARMT, vastgoed adviseur

Ik ben Richard Creemers, geboren en getogen in Mestreech, werkzaam als makelaar bij Damen Makelaardij. Voor die tijd ben ik 18 jaar werkzaam geweest als accountmanager in met name Limburg.

Sinds het afronden van mijn studie ben ik werkzaam geweest in diverse verkoop functies, dat is gewoon mijn passie! Als persoon word ik het meest omschreven als een gezellig, sociaal, enthousiast en humoristisch persoon. “Unnuh echte sjeng” dus, maar ook iemand die met veel passie zijn werk uitvoert, waarbij me niet snel iets te veel is.
Naast het werken, heb ik ook nog andere zaken waar ik mijn ontspanning in vind. Een ervan is mijn bootje, waarbij je ontdekt dat Maastricht ook erg mooi is vanaf het water. Zowel op mijn wakeboard als lekker zittend in de boot. Daarnaast heb ik nog een andere water hobby en dat is mijn 1000 liter zeeaquarium. Het is heerlijk om na een lange werkdag te genieten van mijn huis rif met een grote diversiteit aan koralen en zeevissen, heerlijk om naar te kijken. Tenslotte doe ik ook nog aan URBEX fotografie, dit is foto's maken van verlaten panden/ bedrijven etc. Het is net alsof de mensen vertrokken zijn en alles hebben laten liggen. Met name in België zijn er veel locaties te vinden waarbij je je al snel in een totaal andere wereld waant.

Ik hoop u snel te mogen begroeten bij Damen makelaardij!
Richard