Damen   Medewerkers 33Hellen bewerkt

Hellen van den Bergh KRMT, Vastgoed adviseur

Hierbij wil ik me even voorstellen, Hellen Van den Bergh-Damen. Ik ben een sterke enthousiaste persoonlijkheid, people manager en teamspeler met een sterke focus op het behalen van resultaten....

 Ik combineer creativiteit met passie en een goed gevoel voor urgentie. In het algemeen heb ik een duidelijke visie voor ogen en houd van duidelijke communicatie.

In diverse functies heb ik ruime commerciële, management en leidinggevende ervaring opgedaan. Medio 2014 was de tijd rijp om met de opgedane kennis en ervaring als ondernemer van start te gaan binnen Damen Makelaardij Roermond. Hierin kan ik mijn creativiteit, gedrevenheid en passie kwijt. Voor mij was het ‘het roer om’, maar het ondernemerschap is mij niet totaal vreemd gezien mijn achtergrond. Uiteraard speelde hier de oorsprong van de onderneming een belangrijke rol in. Binnen Damen Makelaardij Roermond werk ik samen met Jos Damen, directeur Damen Makelaardij met hoofdvestiging in Maastricht. Na mijn start met Damen Makelaardij Roermond ben ik druk met deze vestiging weer op de kaart te zetten. Met behulp van het Damen concept gaat dit zeker lukken en zien we de eerste resultaten gelukkig al, meer contacten met klanten in de vorm van bijvoorbeeld bezichtigingen maar ook weer leuke nieuwe panden in portefeuille. Ik ben vol vertrouwen in de toekomst!

 In mijn vrije tijd is mijn grootste hobby mijn gezin, dagelijks geniet ik hiervan. Het zien opgroeien van mijn dochter, nu 14 jaar en mijn zoon bijna 12 jaar is geweldig. Ik geniet van onze vakanties, wintersport in Oostenrijk en zomer in Zuid-Frankrijk. In Oostenrijk skiën we ondertussen met het hele gezin en zien we dat onze kinderen ons voorbij gaan. In Zuid-Frankrijk genieten we van zon, zee en wind. Naast deze vakanties bezoek ik graag samen met mijn man een stad.

In de weekenden ben ik graag thuis en geniet samen met mijn gezin van onze tuin, daarnaast wandelen we graag in de mooie Limburgse omgeving. Ook vind ik het heerlijk om lekker te eten of wat te drinken met vrienden en gewoon te genieten van elkaar.