Damen   Medewerkers 27Damen   Medewerkers 25

Daniëlle Cuijpers RMT, Makelaar

Ik werk al sinds 1999 bij Damen als makelaar (voorheen Bonnema en daarvoor Stienstra) en het werk is nog steeds afwisselend, interessant en uitdagend. Afwisselend omdat we dagelijks met zoveel verschillende mensen te maken hebben....

 Ik vind het nog steeds bijzonder dat ik mensen mag begeleiden bij  zo’n grote aan- of verkoop, zowel financieel als emotioneel gezien.  Interessant omdat de markt, regelgeving, communicatiemiddelen e.d. steeds veranderen en ons steeds voor nieuwe uitdagingen plaatsen. 

Rode draad in mijn leven is het water, ik ben altijd wel in, op of rond het water te vinden. Dat is niet vreemd voor iemand die is opgegroeid in “het eiland in de Maas” Stevensweert.  Zowel onder als boven water is genoeg te zien, dus tot voor korte waren mijn grootste passies reizen en duiken. Na de geboorte van onze dochter is dit naar de achtergrond verplaatst, maar ik kan nu urenlang genieten van alle waterpret die we met haar beleven, want gelukkig voelt zij zich als een vis in het water.  In onze vrije tijd brengen we menig uurtje door op onze boot. Lekker dicht bij huis hebben we op de Maas en de Maasplassen tussen Roermond en Stevensweert  dan een echt vakantiegevoel.   

Verder heeft een dag helaas maar 24 uur en een week maar 7 dagen, want de tijd vliegt voorbij met de combinatie van gezin en werk. Ik realiseer me vaak genoeg dat alles draait om keuzes maken, maar dat dit een luxe probleem is. Daarom sluit ik me aan bij het de bekende motto “pluk de dag” en  vul ik dit aan met: geniet nu, ook van alle kleine dingen!